Batman – Seria Telltale pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Batman – Seria Telltale pentru iOS pentru a intra în psihicul fracturat al lui Bruce Wayne.

Recenzia Editorilor
shelbybrown februarie 22, 2018
În jocul de aventură pentru iPhone, Batman-Seria Telltale, vei juca în rolul Cavalerului întunecat, cunoscut și sub numele de Batman, și alter-ego-ul său demascat, milionarul Bruce Wayne, în timp ce fiecare, în felul său, încearcă să salveze Gotham City de politicieni corupți și răufăcători monstruoși. Batman – Seria Telltale este gratuită cu achiziții în aplicație.
ProsChoose propria aventură: în acest joc, vă determina fluxul de poveste. Atingeți și glisați ecranul și selectați caseta de dialog dorită pentru a determina acțiunile Batman și Bruce Wayne. Dar acționează repede sau vei pierde o oportunitate de a câștiga mâna de sus, sau mai rău, mor.
Povești captivante: în primul rând, un grup de bărbați mascați, care lucrează sub Spărgătorul de pisici, intră în Primăria orașului Gotham pentru a fura o informație sensibilă. Ei ucid rapid un paznic. Poliția, condusă de locotenentul Gordon, îi urmărește. Într-o poveste tandem, Gotham City District Attorney Harvey Dent candidează pentru primar și Bruce este unul dintre cei mai mari susținători ai săi. Dar Dent este prea ușor corupt. Este de până la tine ca Dark Knight pentru a ajuta Gotham supraviețui toate această criminalitate.
O adevărată experiență cinematografică: grafica superbă și sunetul și scorul spectaculos te fac să te simți ca și cum ai urmări un film de lung metraj.
UI intuitiv: când porniți,tu & apos;re dat doar trei opțiuni: episoade, figuranti, și setări. Atingeți Episodul 1 pentru a intra în poveste; Extras, pentru a afla mai multe despre personajele și locațiile popularizate de mult timp de benzile desenate, emisiunile TV și filmele Batman; sau opțiunile dvs. pentru a vedea cum se potrivesc cu selecțiile altor jucători. Setări oferă o mare cum să joace secțiune care vă spune în termeni simpli Cum de a controla caracterul tău.
Personalizări Cool: selectați o culoare Bat-Tech: Albastru, roșu, galben sau violet pentru a personaliza aspectul gadgeturilor, uneltelor etc.
ConsPay pentru a juca orice după episodul 1: puteți juca doar Episodul 1 gratuit sau puteți cumpăra pachetul multiplu (episoadele 2 până la 5) pentru $14.99 pentru a continua.
Bottom LineBatman-Seria Telltale este un joc de aventură captivant, cu povești grozave și efecte cinematografice pe care nu le-ai putut opri din joc-până când ai lovit un perete de plată care te va costa aproape 15 dolari pentru a trece.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.6
Generalități
Lansare 13 Aprilie 2017
Data Adăugării 13 Aprilie 2017
Versiunea 1.6
Sisteme De Operare
Sisteme de operare iOS
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 381
Descărcări Săptămâna Trecută 5
Software De Raportare

instalează Batman – Seria Telltale pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite