Fences-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Fences Pentru Windows pentru a organiza pictogramele de comenzi rapide de pe desktop și pentru a rula automat sarcinile. Fences a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale gardurilor
Organizați pictogramele de comenzi rapide de pe desktop și sarcinile care rulează automat
Ultima actualizare pe 06/14/17
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_iconRecenzia Editorilor
Download.com Personal 5 Octombrie 2009
Fences este o aplicație care vă permite să organizați pictogramele desktop în categorii pentru a dezordine spațiul de lucru. Cea mai recentă versiune, Fences 2.0, adaugă noi funcții pentru a vă ajuta să vă organizați și mai repede.
Interfața versiunii mai noi este la fel ca înainte. Gardurile arată la fel-se curăță și se amestecă bine și puteți ajusta transparența și culoarea pentru a se potrivi nevoilor dvs. De asemenea, veți putea sorta cu ușurință fișierele și pictogramele programului în mai multe garduri de pe desktop. Una dintre caracteristicile noastre preferate, Auto-organizator, de asemenea, vă permite să alegeți ce fișiere vor intra automat în gardul pe care îl specificați-acest lucru este util dacă adăugați frecvent fișiere noi pe computer.
Fences 2.0 vine, de asemenea, cu câteva caracteristici noi, portaluri de foldere și pagini Desktop. Portaluri Folder vă permite să creați un gard din orice folder și de a organiza contentul de pe desktop pentru acces rapid. Desktop Pages vă permite să configurați mai multe ecrane, fiecare cu propriul set de garduri, și să navigați între ele doar făcând clic și glisând. În timp ce ne-a fost destul de ușor să configurăm și să folosim gardurile, ne-au plăcut ghidurile și tutorialele utilizatorilor, astfel încât să vă puteți asigura că utilizați gardurile la potențialul său maxim.
Utilizatorii care sunt copleșiți de dezordinea desktop – ului vor dori flexibilitatea Fences 2.0. Instalarea este ușoară și rapidă și puteți încerca produsul gratuit timp de 30 de zile pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii complete a garduri 2. Versiunea de încercare are caracteristici limitate.

Install Fences-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite