Internet Explorer-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Internet Explorer Pentru Windows pentru a naviga pe Web cu cel mai recent browser de la Microsoft. Internet Explorer a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Internet Explorer
Navigați pe Web cu cel mai recent browser de la Microsoft
Ultima actualizare pe 05/02/14
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Dacă faceți clic pe butonul Descărcați acum (vizitați Site-ul) de mai sus, se va deschide o conexiune la un site terț. Download.com nu poate asigura complet securitatea software-ului găzduit pe site-uri terțe.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 2 Iulie 2014
Internet Explorer 11 este cea mai recentă versiune a browserului implicit Microsoft. Acesta oferă toate caracteristicile standard pe care le doriți într-un browser Web, oferind în același timp o integrare excelentă cu alte programe Microsoft;dar nu veți găsi aceleași opțiuni de personalizare aici ca și în alte browsere Web.
Încărcare ProsFast: site-uri web, videoclipuri și imagini încărcate la o viteză comparabilă cu orice alt browser Web de pe piață. Aceasta este o mare îmbunătățire față de versiunile anterioare ale Internet Explorer.
Suport detaliat: Internet Explorer 11 vine cu tutoriale detaliate, forumuri, pagini de întrebări frecvente și suport direct. Suportul oferit este mult mai informativ decât multe alte întrebări frecvente pe care le-am văzut, prezentând ajutor în subiecte precum “sfaturi și trucuri”și “suplimente”.”
Consinstabilitate: am înregistrat mai multe apariții ale prăbușirii Internet Explorer 11. Adesea, acest lucru a dus doar la închiderea și repornirea programului. La un eveniment, am fost pe un site web de renume, dar IE 11 încă sa prăbușit, rezultând o repornire totală a computerului.
Compatibilitate Iffy: Internet Explorer 11 navighează cu ușurință la și de la site-uri Web, dar uneori, anumite site-uri web nu se încarcă în mod corespunzător. Acest lucru trebuia să fie rezolvat cu IE 11, dar se pare că aceste probleme încă afectează browserul.
Linia de fund Internet Explorer 11 este browserul standard cu care majoritatea persoanelor sunt familiarizate. Este minunat pentru cei care doresc doar o experiență online de bază. Alte programe, cum ar fi Google Chrome, oferă afișaje și funcții mai personalizate, iar Microsoft ar trebui să adauge aceste opțiuni pentru a îmbunătăți IE 11. Instabilitatea constantă este, de asemenea, o problemă și de aceea vă sugerăm să descărcați alte browsere Web care sunt mai fiabile.

instalare Internet Explorer-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite