Malwaretes-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Malwarebytes pentru Windows pentru a zdrobi amenințările cibernetice și pentru a proteja sistemele vulnerabile cu noul dispozitiv proactiv, date și protecție a confidențialității. Malwarebytes a avut 3 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Malwarebytes
Distrugeți amenințările cibernetice și protejați sistemele vulnerabile cu noul dispozitiv proactiv, date și protecție a confidențialității
Ultima actualizare la 26.08.20
Au fost 3 Actualizări În ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Android, iOS și Mac
După expirarea perioadei de încercare de 14 zile, Malwarebytes revine la o versiune gratuită fără protecția completă în timp real.
Evaluarea editorială și voturile utilizatorilor se bazează pe revizuirea Malwarebytes 3. Lansat recent Malwarebytes 4 nu a fost revizuit.
Recenzia Editorilor
shelbybrown octombrie 4, 2017
Malwarebytes 3.0 a fost o actualizare majoră când a ajuns în decembrie 2016-și, la fel ca multe actualizări majore, unele aspecte au fost puțin dure, în special stabilitatea în Windows 10. Cu versiunea 3.2, compania susține că a corectat unele probleme majore, așa că haideți să aruncăm o privire la modul în care această revizuire stive sus.
Pro-uri it & apos; s stabil în Windows 10: cu versiunea 3.0, unii utilizatori (inclusiv SUA) au experimentat erori de ecran albastru aparent aleatorii în Windows 10, cu excepția cazului în care am dezactivat majoritatea sau toate funcțiile de scanare activă Malwarebytes. Drept urmare, nu a fost prea mult pentru a distinge versiunea plătită de cea gratuită. Cu toate acestea, putem raporta că nu am văzut niciun BSOD în Windows 10 în timpul testării 3.2. Aceasta a fost singura problemă cu adevărat majoră pe care am văzut-o în versiunea 3.0, astfel încât abordarea acesteia aduce Malwarebytes înapoi la statutul “recomandat”.
Explicații detaliate, simple-engleză: în timp ce alți furnizori de securitate adesea slather pe terminologie fantezie-sondare, Malwarebytes este bun la a vă spune exact ceea ce o anumită caracteristică este de a face. Luați, de exemplu, comutarea”statistici de Utilizare și amenințare”. Aceasta acoperă datele anonime de utilizare pe care le colectează. În descrierea de pe site-ul său web, Malwarebytes detaliază lucruri de bază, cum ar fi, câți oameni rulează versiunea gratuită, versiunea de încercare și versiunile de abonament? Unde este Malwarebytes utilizat la nivel global? Ce malware este detectat cel mai mult și cât de des?
Politica sa de confidențialitate completă include chiar explicații detaliate și simplificate una lângă alta. Acest tip de transparență în ceea ce privește datele dvs.-și amploarea limitată în mod deliberat a acestora-este bine să aveți, și nu este atât de comună în industria securității pe cât ar trebui să fie.
Linia de fund acum că Malwarebytes pare să fi rezolvat problemele de stabilitate în versiunea 3.2, experiența utilizatorului este rotunjită frumos. Cu toate acestea, ne place să vedem Malwarebytes trecând prin mănușile create de AV-Comparatives și AV-Test pentru a obține o imagine mai bună a modului în care se confruntă cu concurența.

Install Malwaretes-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite