Microsoft Edge Legacy-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilitare și aplicații gratuite

Descărcați Microsoft Edge Legacy Pentru Windows pentru a vă personaliza experiența de navigare cu Favorite, liste de citire și parole salvate.

Recenzia Editorilor
shelbybrown Octombrie 24, 2017
În timp ce browserul Microsoft Edge este cu siguranță un upgrade convingător la Internet Explorer în Windows 10, acesta s-a luptat împotriva concurenței agresive din partea Google, Apple și Mozilla. Dar, odată cu actualizarea Windows 10 Fall Creators, Edge a avut doi ani și jumătate să se maturizeze și să se îmbunătățească. Să vedem cum se acumulează.
Proza browser fundamental fluid și vioi: în ziua lansării, Edge a încărcat rapid paginile și a derulat fără probleme. Aproximativ un an mai târziu, Microsoft a adăugat suport pentru suplimente, astfel încât să aveți lucruri precum LastPass, Reddit Enhancement Suite, Evernote, Pinterest și blocante de reclame-dar nu încetinesc experiența de navigare, așa cum se știe că suplimentele fac. În timp ce Firefox se poate lupta cu streaming video HD, iar Chrome poate mânca o mulțime de memorie de sistem, Edge nu are niciuna dintre aceste probleme și este o îmbunătățire de noapte și zi față de Internet Explorer.
Integrarea Android și iPhone: când acest browser a fost lansat alături de Windows 10 la mijlocul anului 2015, nu avea o modalitate de a vă sincroniza fără probleme activitatea cu dispozitivele mobile. Fără versiunea Android sau iOS A Edge, Google Chrome a ajuns să domine pe Android, iar browserul Safari al Apple are o prezență profund integrată pe dispozitivele Apple. Acum Microsoft a ieșit în sfârșit cu versiuni mobile, deși în formă de testare beta. Microsoft în Edge pe Android sau iOS, Acesta va sincroniza acum filele deschise, istoricul de navigare și parolele site-urilor web salvate cu versiunea desktop a browserului.
Built-in, de înaltă calitate PDF reader: în trecut, un cititor PDF a fost ceva care utilizatorii de Windows a trebuit să se-sau au luptat cu versiunea în Windows 8, care a avut o interfață de utilizator frustrant care a preluat întregul ecran în mod neașteptat. În Windows 10, Edge este de fapt implicit pentru PDF-uri și funcționează bine. Aceste documente se deschid rapid și derulează fără probleme și le puteți trata ca orice altă filă din browserul dvs.
În plus, puteți adnota acum PDF-urile dvs.; acolo evidențiați, copiați secțiuni de text, subliniați și integrați Cortana AI (concurentul Microsoft pentru Asistentul Google și Apple Siri). De exemplu, puteți evidenția ceva și puteți solicita Cortana mai multe informații.
ConsAdd-pe suport este încă relativ limitată: Edge are în prezent doar 71 extensii disponibile pentru versiunea desktop, care este o picătură în găleată, comparativ cu Chrome și Firefox, și extensii pentru versiunile mobile (deși să fiu sincer, mobile, versiune de Chrome nu are add-on-uri, fie). În timp ce numerele brute aren't totul, varietatea este importantă.
Dacă doriți un add-on pentru a descărca videoclipuri pentru vizualizare offline, Video Downloader Professional este singurul joc din oraș. Există un supliment pentru gesturile mouse-ului, niciunul pentru a face capturi de ecran sau a schimba un site într-un mod întunecat și niciun supliment oficial de la Google pentru lucruri precum Gmail, traducere sau căutări de imagini. Microsoft a adăugat o mulțime de suplimente populare, dar există încă unele lacune vizibile.
Nu este disponibil pentru Windows 7 sau 8: conform ultimelor numere de la NetMarketShare, aproximativ 47 la sută dintre utilizatorii Windows folosesc Windows 7, în timp ce Windows 10 se situează la 29 la sută. Cu toate acestea, Edge se extinde la Android și iOS în locul versiunilor mai vechi ale propriului sistem de operare Microsoft, lăsând sute de milioane de clienți deja fideli neexploatați.
Acordate, Marginea poate fi profund conectat la codul de programare ca's specifice la cea mai recentă versiune de Windows (versiunile Android și iOS sunt bazate pe codul de la Google și Apple, respectiv), dar a's nu optica buna, și în mod eficient păstori sute de milioane de utilizatori în alternative de ecosisteme în care au'va fi dificil de a câștiga înapoi.
Edge nu concurează cu Chrome sau Firefox la nivelul la care ar putea fi un morcov pentru a atrage utilizatorii să facă upgrade la un nou sistem de operare, așa că aceasta pare doar o oportunitate ratată de a câștiga peste oameni care sunt deja înclinați să-și verifice ofertele.
Bottom LineEdge încă suferă în departamentul add-on, iar absența sa continuă în Windows 7 și 8 este un puzzler. Dar oferă o foarte buna experienta de navigare în Windows 10, Android, și iOS; sale modeste add-on colecție include o mulțime de instrumente populare și servicii; și de a ajunge pe iOS și Android este un mare pas înainte pentru utilizatorii care preferă ecosistemul Microsoft pe Google's și Apple's.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 20.10240
Generalități
Lansare 30 Iulie 2015
Data Adaugarii 2 August 2015
Versiunea 20.10240
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows, Windows 10
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 154,093
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează Microsoft Edge Legacy-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilitare și aplicații gratuite