Minecraft-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Minecraft Pentru Windows pentru a construi orice vă puteți imagina cu blocuri. Minecraft a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Minecraft
Construiți orice vă puteți imagina cu blocuri
Ultima actualizare la 01/08/19
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 1 steag pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe iOS
Redarea demo-ului necesită înregistrarea pe site-ul editorului.


Recenzia Editorilor
Download.com Personal 26 Februarie 2013
În centrul său, Minecraft este un joc blocky first-person despre construirea de lucruri, explorarea o pustie fără sfârșit, și lupta împotriva fiare nocturne urât, dar asta nu face dreptate. Minecraft este pentru sinele meu de 25 de ani, așa cum LEGO-urile erau pentru sinele meu de 5 ani: o experiență de supt timp, îndoire a minții și lipsă de somn în cele mai simple activități. Atinge tonul potrivit pe tema creației: într-adevăr oferă blocuri de construcție pentru imaginația ta.
Minecraft nu are nicio direcție reală, complot de ancorare sau orientări specifice. Jucătorii sunt a scăzut într-o lume cu doar capacitatea de a sculpta resurse din țara înconjurătoare; tu're un miner (duh!).
Grafica jocului a câștigat t impresiona,dar te lasă cu o singură direcție și să se concentreze: pentru a construi. În curând veți afla că, pe măsură ce se întunecă, răcorindu-vă cu un târnăcop, probabil că nu vă va face bine împotriva zombiilor pixelați, a monștrilor și a altor creaturi înfiorătoare după voi.
Minecraft & apos;s se concentreze central este în crafting instrumente și colectarea resurselor pentru a construi destul de mult ceea ce vrei. Fie că este vorba de construirea de arme mai puternice pentru a se îngriji de creaturi ale nopții sau de construirea acelei mega fortărețe pentru a se bucura de alți mineri din lumea deschisă, tot veți avea nevoie de materiile prime potrivite. Nu fac nici o greșeală: acest joc este un polizor. Dar după ce trudești ore întregi și în cele din urmă te împiedici de acel material precis de care ai nevoie este un moment neprețuit în sine.
Ca profesor de auto-susținere, Minecraft eșuează. Don & apos;t se bazează pe dispoziții limitate Majong's pentru a învăța corzi de joc. În schimb, vă recomandăm scouting Net pentru Comunitate a făcut ghiduri: acolo'e o multitudine de ghiduri personalizate acolo, care vă va ajuta să obțineți cele mai multe din acest joc. Și într-adevăr, această limită este tot până la tine.
Dacă doriți pur și simplu să se concentreze pe construirea și pentru a evita hassle de a apăra cetatea ta, atunci modul creativ este pentru tine. În acest mod, aveți acces nerestricționat la toate blocurile și instrumentele necesare pentru a construi structura sau statuia viselor dvs., plus capacitatea de a zbura pentru lovituri.
Dacă & apos;re inconfortabil cu lipsa de direcție,atunci acest joc isn & apos;t pentru tine. Dar când vine vorba de gameplay-ul și mecanica open-world, Minecraft este o demonstrație primitivă, dar fină, de a prospera pe jocurile cu oase goale. Ia un topor și începe să sapi.

instalează Minecraft-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite