Netscape Navigator-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Netscape Navigator pentru Windows pentru a naviga pe web în siguranță cu acest browser gratuit. Netscape Navigator a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Netscape Navigator
Navigați pe web în siguranță cu acest browser gratuit
Ultima actualizare pe 02/21/08
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Recenzia Editorilor
Download.com Personal Dec 7, 2008
Noul Netscape Navigator are o Firefox fundație, unele îngrijite Laterală inovații, și o pistă în interiorul Netscape.com rețele sociale și site-ul de știri pentru a crea un browser care are unele caracteristici de mare, cu un minim de wonkiness.
Netscape.com este o mare parte din Noul Navigator: unele caracteristici noi ar putea să nu fie de interes dacă nu stai acolo. Butonul Share din interiorul barei de adrese vă conectează direct la Netscape.com. Evidențiați contentul din pagină și apăsați Share. Conținutul devine un rezumat, într-o casetă care are nevoie doar de câteva etichete pentru a fi trimise colectivului. Articolele deja postate arată votarea și discutarea icoanelor în loc de partajare.
Majoritatea funcțiilor incluse din versiunea 8 au fost eliminate. Modul IE, integrat AOL IM, RSS reader, form filler și security suite au dispărut, dar compatibilitatea cu extensiile Firefox 2 și LinkPad mai mult decât compensează pierderea. Inovațiile de aici ar putea face acest lucru mai mult decât un browser de rezervă.

instalează Netscape Navigator-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite