Station-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați stația Pentru Windows pentru a vă menține munca bine organizată.

Descrierea dezvoltatorului
Prin Stație
Stația este prima stație de lucru inteligentă pentru oamenii ocupați. Un singur loc pentru toate aplicațiile de lucru.
Nu mai pierde în tone de file. Station este conceput pentru a vă permite să comutați între toate aplicațiile de lucru într-un singur clic. Se adaptează la tine și la modul tău de lucru.
Marcați cu ușurință cele mai importante părți ale muncii dvs. și Treziți-vă în fiecare dimineață cu un mediu de lucru curat.
Găsiți ceea ce aveți nevoie într-o clipă. Căutarea unificată vă permite să găsiți orice informație sau pagină pe care ați salvat-o în toate aplicațiile. Nu este nevoie să vă deranjați unde l-ați lăsat în primul rând, puteți comuta instantaneu între diverse pagini sau documente. Gândiți-vă Spotlight, dar pentru toate aplicațiile web.
Nu pierdeți niciodată un lucru, dar nu lăsați niciodată notificările să vă strice ziua. Centrul de notificări vă permite să vizualizați și să obțineți un control complet asupra tuturor notificărilor dvs. în toate aplicațiile. Treceți la”modul de focalizare “pentru a păstra un cap rece atunci când aveți cea mai mare nevoie de el.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.0.5
Generalități
Lansare 25 Octombrie 2017
Data Adaugarii 25 Octombrie 2017
Versiunea 1.0.5
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1,502
Descărcări Săptămâna Trecută 65
Software De Raportare

Install Station-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite