Talking Time Keeper-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Talking Time Keeper Pentru Windows pentru a seta alarme și cronometre, pentru a vizualiza timpurile lumii și pentru a auzi voci reale care vă spun ora.

Recenzia Editorilor
shelbybrown Nov 8, 2008
Acest ceas cu alarmă software câștigă puncte mari pentru caracteristicile sale extinse și flexibilitate. Talking Time Keeper vă permite să programați alarme, să setați cronometre și să verificați orele mondiale. Vine cu șapte voci, un bărbat, cinci femei și un sunet Morgan Freeman. Puteți descărca mai multe de pe site-ul dezvoltatorului.
Există opțiuni pentru a vă crea propriile voci și skin-uri de program, dar caracteristicile extinse de alarmă sunt adevărata forță aici. De exemplu, puteți seta alarme de imagine cu Audio MP3 și puteți programa programe de lansare la un anumit moment. Există chiar și o hartă interactivă globală de zi și noapte, cu ore exacte de răsărit și apus de soare. Interfața meniului principal este compactă și intuitivă și acceptă skin-uri pentru o personalizare mai mare. Un screensaver simplu afișează ora curentă și harta lumii.
Un ceas de 24 de ore este acceptat, de asemenea. Nu ne-a plăcut că nu am putut previzualiza voci din fereastra Preferințe și că nu există suport pentru importul programărilor din alte calendare. Mouse-over tooltips ar fi parcurs un drum lung spre identificarea funcției diferitelor săgeți și butoane. Cu toate acestea, credem că Talking Time Keeper este o descărcare rezonabilă pentru cei care doresc un manager de timp cu o atingere umană.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 23.1
Versiunea 23.1 remediază o eroare în cazul în care programul ar putea atârna în cazul în care, de exemplu, anumite setări de ecran sunt modificate.
Generalități
Lansare 26 Martie 2020
Data Adăugării 26 Martie 2020
Versiunea 23.1
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 385,523
Descărcări Săptămâna Trecută 2
Software De Raportare

Install Talking Time Keeper-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite