VLC Media Player (32-bit) – Descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați VLC Media Player (32-bit) Pentru Windows pentru a reda fișiere audio și video în timp real și moduri de streaming. VLC Media Player (32-bit) a avut 1 Actualizare în trecut 6 luni.

Detalii cheie ale VLC Media Player (32-bit)
Redați fișiere audio și video în timp real și moduri de streaming
Ultima actualizare la 18.06.20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 1 steag pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe iOS și Mac
VLC este un produs open source dezvoltat de Proiectul VideoLAN licențiat sub GNU GPL v2. Codul sursă VLC Media Player este de asemenea disponibil pentru descărcare de la Download.com. acest logo sau o versiune modificată poate fi utilizată sau modificată de oricine pentru a se referi la proiectul VideoLAN sau la orice produs dezvoltat de echipa VideoLAN, dar nu indică aprobarea proiectului.
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 17 Aprilie 2014
VLC Media Player este o aplicație open-source care vă oferă posibilitatea de a reda media de pe computer sau de pe un disc sau de a-l transmite de pe Web. Au videoclipurile preferate de joc într-o clipă prin această aplicație's interfață intuitivă.
Pro wiki ajutor: pentru aproape orice proces pe care doriți să efectuați cu acest software, veți găsi un Wiki detaliat cu instrucțiuni pas cu pas. Toate aceste documente au fost create și editate de către alți utilizatori, astfel încât acestea're surprinzător de detaliate și complete.
Controale Intuitive: pentru toate funcțiile de bază, acest player medial este accesibil utilizatorilor de toate nivelurile de calificare și experiență. Comenzile sunt intuitive, iar redarea funcționează fără probleme, indiferent de sursa suportului afișat.
Cons Advanced knowledge: această aplicație poate face mult mai mult decât să redea media, dar pentru a accesa oricare dintre aceste funcții mai avansate, trebuie să aveți cunoștințe tehnice. Deși există instrucțiuni detaliate despre cum să faceți aproape orice, Numai utilizatorii cu experiență în utilizarea acestei tehnologii vor putea să le urmeze cu exactitate.
Interfață inconsistentă: această aplicație este disponibilă pentru diverse sisteme, iar interfața sa arată puțin diferită pe fiecare. Asta înseamnă că wiki-urile care conțin instrucțiuni pentru finalizarea diferitelor procese nu descriu neapărat aceeași interfață pe care o vedeți. Dacă știți ce faceți, totuși, puteți totuși să realizați ceea ce v-ați propus să faceți și apoi să adăugați experiența dvs. în document pentru a-l face mai complet pentru viitorii utilizatori.
Linia de fund Ca și în cazul oricărui software open-source, există avantaje și dezavantaje la utilizarea VLC Media Player. Dar dacă doriți doar să puteți transmite și reda video pe computer fără probleme, acest program este o alegere bună. De asemenea, utilizatorii cu cunoștințe tehnice se pot distra explorând capabilitățile mai avansate ale acestui program gratuit.

Install VLC Media Player (32-bit) – Descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite