WinRAR (32-bit) – Descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați WinRAR (32-bit) Pentru Windows pentru a prelua controlul deplin asupra arhivelor RAR și ZIP, împreună cu despachetarea a zeci de alte formate de arhivă. WinRAR (32-bit) a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale WinRAR (32-bit)
Preia controlul deplin asupra arhivelor rar și ZIP, împreună cu despachetarea o duzină de alte formate de arhivă
Ultima actualizare pe 07/10/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 3 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Android și Mac
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 30 Aprilie 2014
WinRAR (32-bit) este un program utilitar convenabil care vă permite să deschideți fișiere comprimate sau să creați propriile arhive noi cu doar câteva clicuri. Acest program eficient și eficient realizează tot ceea ce vă așteptați fără probleme printr-o interfață intuitivă și curată, făcându-l accesibil utilizatorilor de toate nivelurile de calificare.
Pro elegant și rapid: această aplicație face exact ceea ce doriți să facă, și o face foarte repede. Când este accesat prin WinRAR, fișierele comprimate se deschid la fel ca orice alt folder. Și când doriți să vă creați propria arhivă, procesul este la fel de simplificat.
Un pachet complet: WinRAR oferă toate caracteristicile pe care le doriți de la un program ca acesta fără bagaje. Vă permite să creați arhive, să adăugați fișiere la arhivele existente prin drag and drop, să deschideți fișiere ZIP și RAR și să reparați și să vă protejați fișierele arhivate.
Contra nu este gratuit: în timp ce durata procesului de 40 de zile vă poate determina să uitați, acest program nu este gratuit. Odată ce ați trecut de marcajul de 40 de zile, va trebui să plătiți 29 USD pentru o licență pentru a continua să o utilizați.
Linia de fund este greu de a lucra pe un computer Windows pentru mult timp, fără a descărca WinRAR. Când căutați programe care pot deschide sau crea fișiere comprimate, acesta ajunge în mod constant în partea de sus a listei și pentru un motiv bun. Iar perioada de probă generoasă înseamnă că nu există nici un motiv real să nu-l verificați. Versiunea pe 32 de biți a acestei aplicații va funcționa atât pe mașinile pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți, dar dacă știți că aveți un sistem pe 64 de biți, vă este mai bine să mergeți cu versiunea WinRAR care este optimizată pentru aceasta.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a WinRAR (32-bit) 5.01.

Install WinRAR (32-bit) – Descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite