123 Free Solitaire – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați 123 Solitaire gratuit Pentru Windows pentru a juca 12 jocuri de cărți solitaire cu animații de calitate. 123 Free Solitaire a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre 123 Free Solitaire
Joaca 12 jocuri de cărți solitaire cu animații de calitate
Ultima actualizare pe 4/19/20
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 2 Februarie 2016
Fanii Solitaire vor iubi 123 gratuit Solitaire's colecție de jocuri de cărți solitaire gratuite pentru Windows. Acesta include 12 variante solitaire variind de la Diplomat la Yukon, deși upgrade-uri sunt disponibile atunci când're gata pentru ei. Dar 123 Free Solitaire isn't doar unele adware într-un înveliș de joc: are o calitate superioară, interfață complet personalizabil; un meniu de ajutor cu reguli, indicii, și sfaturi; și mai mult.
Pro aspect atractiv: o bară de instrumente panglică în stil de birou, fundal de joc-tabel-verde, și animație carte realistă da 123 Solitaire gratuit un aspect elegant. Meniul Aspect să ne personaliza set de Card, carte de spate, și de fundal; alege scheme de culori albastru, negru și argintiu; arată sau ascunde panglica și bara de stare; setați efecte de animație; și configurați opțiunile de performanță.
Multe jocuri: Dacă ați crezut Solitaire a fost doar un joc, 123 Solitaire gratuit vă va prezenta la variații fascinante, cum ar fi patruzeci de hoți, ceas bunicul lui, și trei tipuri de păianjen.
Meniu Ajutor: meniul Ajutor include un fișier de ajutor complet indexat și căutat, cu reguli și instrucțiuni pentru toate jocurile Solitaire, Un glosar, sfaturi de personalizare și informații de contact.
Cons înregistrează-te pentru spam: o pagină web care ne cere să “completăm instalarea prin furnizarea de e-mail”a apărut când am terminat de instalat 123 Free Solitaire. Deoarece nu este necesară activarea sau înregistrarea pentru a utiliza acest freeware, am refuzat.
Bottom Line Solitaire poate fi cel mai de bază de jocuri de cărți, dar care face doar o gamă largă de variații interesante și provocatoare posibile. Dacă sunteți în căutarea de până jocul, începe cu 123 gratuit Solitaire.

Install 123 Free Solitaire-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite