1Password for Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați 1Password pentru Mac pentru a crea parole puternice, unice pentru toate conturile dvs. și conectați-vă cu un clic. 1Password a avut 7 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale 1Password
Creați parole puternice, unice pentru toate conturile dvs. și conectați-vă cu un clic
Ultima actualizare pe 07/17/20
Au fost 7 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Android, iOS și Windows
Software-ul Beta sau pre-lansare nu este destinat utilizatorilor neexperimentați, deoarece software-ul poate conține erori sau vă poate deteriora sistemul. Recomandăm insistent ca utilizatorii să fie precauți și să salveze toate datele critice înainte de a instala și/sau utiliza acest software.
Recenzia Editorilor
shelbybrown Aprilie 18, 2017
1Password de la AgileBits vă gestionează în siguranță parolele, permițându-vă să vă conectați la aplicații, site-uri web și servicii cu o parolă principală.
Pro o parolă de reținut: 1Password vă gestionează parolele și alte date personale – inclusiv autentificarea prin e-mail, informațiile despre cardul de credit, adresele și numărul de securitate socială-și deblochează aplicațiile și serviciile pe care le gestionează cu o parolă principală. Pentru acele servicii care nu se ocupă de umplerea automată, 1Password vă permite să copiați o parolă pe care să o inserați în câmpul Password al aplicației.
Funcționează într-un browser: după ce configurezi 1Password, instalează extensia de browser a aplicației pentru Safari, Chrome sau Firefox pentru a gestiona parolele tale. Când vă conectați la un site prima dată, 1Password vă solicită să salvați informațiile de conectare. Pentru site-uri noi, puteți crea propria parolă sau puteți genera o aplicație puternică pentru dvs.
Sincronizați parolele: cu un abonament, puteți configura un cont 1Password, care vă permite să sincronizați informațiile de conectare pe toate dispozitivele.
Un preț pentru toate dispozitivele: pentru 2,99 USD pe lună, puteți utiliza 1Password pe toate dispozitivele MacOS, Windows, iOS și Android. Pentru 4, 99 USD pe lună, puteți acoperi toate dispozitivele desktop și mobile pentru cinci membri ai familiei. Pentru a verifica, AgileBits oferă o încercare gratuită de 30 de zile.
Contra dificil de recuperat o parolă principală pierdută: dacă ați pierdut sau ați uitat parola principală, este posibil să o puteți recupera de pe un alt dispozitiv (dacă aveți instalat 1Password) sau dacă faceți parte dintr-un cont de familie sau de echipă. Dar Agilebits nu vă poate reseta parola, așa că dacă sunteți blocat fără speranța de a vă recupera parola, trebuie să ștergeți datele 1Password și să începeți din nou.
Linia de fund 1Password preia gestionarea parolelor și a altor informații de conectare, permițându-vă să accesați conturi și servicii securizate cu o parolă principală.

instalează 1Password pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite