3D National Parks for Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați parcurile naționale 3D Pentru Mac pentru a face o călătorie tridimensională prin 28 din parcurile naționale ale Statelor Unite.

Descrierea dezvoltatorului
De Schoenburg Consulting
Faceți o călătorie tridimensională prin 28 din parcurile naționale ale Statelor Unite. Această prezentare 3D a frumuseții și minunea naturală fotografiată atât în 2D, cât și în 3D, aceste 800 de imagini prezintă cele mai bune pe care sistemul de parcuri din SUA le oferă. Din Arizona & apos;s Grand Canyon Hawaii & apos; s vulcani, aceste imagini colorate devin mai eye-catching în real 3D. Red/cyan ochelari sunt necesare pentru a le vizualiza ca 3-D, deși fiecare scenă este prezentat alternativ în două dimensiuni normale, de asemenea.
O hartă și o descriere introductivă a fiecărui parc vă invită să faceți călătoria virtuală în Yosemite, Yellowstone și zeci de locuri cele mai bune ale naturii de pe planetă. Cu această aplicație, veți aprecia mai bine comoara națională pe care o reprezintă parcurile noastre.
Un Link este inclus care vă va duce la un site web unde gratuit sau low-cost ochelari pot fi obținute. O varietate de sute de alte imagini 3D pot fi vizualizate făcând clic pe oricare dintre un număr de alte link-uri.
Specificații Complete
Ce este nou în versiune
Generalități
Lansare 29 Iunie 2019
Data Adăugării 29 Iunie 2019
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Macintosh
Cerințe suplimentare OS X 10.6 sau mai târziu, procesor pe 64 de biți
Popularitate
Total Descărcări 3
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install 3D National Parks for Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite