Adblock Plus pentru Safari Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Adblock Plus pentru Safari Pentru Mac pentru a bloca toate anunțurile enervante online: de asemenea, anunțuri YouTube, ferestre pop-up, bannere, anunțuri Facebook.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 21 Ianuarie 2015
Adblock Plus pentru Safari Pentru Mac este conceput pentru a bloca anunțurile să apară pe anumite site-uri web și cu anumite servicii din browserul dvs. Deși există o mână de excepții în modul în care aplicația blochează anunțurile, în general funcționează destul de bine în fundal, fără a interfera cu experiența dvs. generală de navigare.
Procesul de instalare ProsVery easy: după descărcarea extensiei, rulați-l și Adblock Plus va începe blocarea anunțurilor în Safari. Nu există pași suplimentari de instalare sau software suplimentar instalat sau rulat prin browserul dvs., ceea ce face ca acesta să fie un upgrade ușor de făcut dacă navigați în mod regulat content Doar cu Safari.
Blocarea liniștită a anunțurilor de fundal: După instalare, Adblock rulează automat în fundal. Anunțurile care ar apărea în mod normal pe ecran sunt înlocuite cu spațiu alb. O mică pictogramă Adblock din partea de sus a browserului va afișa notificări pentru orice anunțuri blocate cu succes, iar dacă vă aflați pe un site pentru care doriți să vedeți anunțuri, îl puteți dezactiva numai pentru site-ul respectiv.
Consexistă câteva excepții: Adblock nu funcționează perfect pe toate site-urile și serviciile. Există unele site-uri, cum ar fi Google, care au făcut excepții cu Adblock pentru a afișa anunțurile acolo oricum. În plus, există și alții care pot recunoaște software-ul de blocare a anunțurilor și nu vor afișa videoclipuri sau content dacă este blocat. Puteți oricând să îl dezactivați pentru a accesa contentul respectiv, dar rețineți că nu este o soluție perfectă.
Linia de fundchiar dacă nu este o soluție perfectă, Adblock Plus pentru Safari oferă un instrument solid, ușor de utilizat pentru browserul dvs., care va bloca un număr mare de anunțuri pe majoritatea site-urilor. Este ușor,nu necesită cunoștințe tehnice specifice și rulează liniștit în fundal, făcându-l potrivit perfect pentru majoritatea utilizatorilor.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.8.3
Blochează anunțurile Youtube, Anunțurile din fluxurile Facebook și Twitter.
Generalități
Lansare 7 August 2014
Data Adaugarii 7 August 2014
Versiunea 1.8.3
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 19,632
Descărcări Săptămâna Trecută 25
Software De Raportare

instalați Adblock Plus pentru Safari Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite