Adium for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Adium Pentru Mac la client de mesagerie instant multi-protocol.

Recenzia Editorilor
shelbybrown Nov 8, 2008
Unul dintre cei mai populari și Personalizabili clienți terți din categoria de chat multiservice Pentru Mac continuă să impresioneze. Aceasta susține mai multe servicii, inclusiv AIM, Yahoo, MSN, Facebook, Windows Live, și Google Chat. O parte din ceea ce a făcut Adium original atât de atractiv a fost multitudinea de opțiuni de servicii IM, și care încă formează recursul de bază al acestui client. Interfața este netedă și slabă, potrivindu-se bine cu Mac OS. Clientul acceptă navigarea cu tab-uri, mesaje criptate, și puteți transfera fișiere la prietenii tăi, deși poate fi lovit sau dor în funcție de ce serviciu ai're folosind.
Actualizări recente au îmbunătățit cross-servicii de sprijin (atât în termeni de securitate și de performanță), iar aplicația continuă să ofere opțiuni extinse de personalizare, cu o gamă largă de sunete, teme, culori, și alte trucuri-inclusiv suport pentru Marait, dacă doriți să țină pasul cu chat-uri atunci când vă're nu în Adium. Sub capotă, programul împărtășește același nucleu open-source ca și clientul multiplatform Pidgin.
În general, în ciuda unor aspecte de partajare a fișierelor, Adium X este o descărcare obligatorie pentru cei care doresc să se conecteze cu mai multe servicii. Dacă ați căutat un client de chat care să se joace frumos cu alte servicii de chat, Adium este o alegere excelentă pe Mac.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.5.10.4
Libotr patch-uri, de stabilire a unei probleme care ar putea duce la executarea de cod de la distanță.
Libpurple actualizat la 2.10.12.
Generalități
Lansare 15 Mai 2017
Data Adaugarii 15 Mai 2017
Versiunea 1.5.10.4
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (învechit)
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 245,505
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Adium pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite