Adobe Acrobat DC Pro pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite

Descărcați Adobe Acrobat DC Pro Pentru Mac pentru a crea și procesa documente PDF.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 20 Mai 2014
Adobe Acrobat Pro Pentru Mac oferă funcționalitatea minunată a Adobe Reader, precum și unele caracteristici suplimentare, permițându-vă să combinați PDF-uri într-un singur fișier, să creați formulare completabile, să editați PDF-uri existente și multe altele.
Pro
Design atractiv și intuitiv: un program frumos proiectat, Adobe Acrobat Pro se dovedește a fi intuitiv de utilizat dacă sunteți sau nu familiarizați cu alte aplicații Adobe. Pictogramele sunt clare, caracteristicile ușor de localizat, iar șabloanele furnizate vă permit să începeți să creați formulare imediat. În plus, Adobe oferă tutoriale online detaliate.
Cartload de caracteristici: puteți combina mai multe PDF-uri doar prin glisarea și fixarea fișierelor într-o fereastră, editați PDF-urile existente cu doar câteva clicuri, adăugați text, schimbați textul, jucați-vă cu fontul PDF-urilor existente și chiar salvați PDF-urile ca fișiere Word sau Excel fără probleme. Dacă trebuie să vă protejați fișierele, puteți aplica, de asemenea, opțiuni suplimentare de securitate, cum ar fi parole și permisiuni în alte aplicații, precum și să setați permisiuni direct în PDF pentru a preveni copierea neautorizată a datelor dvs.
Creator de formulare intuitiv: caracteristica noastră preferată este capacitatea de a crea formulare pe care alți utilizatori le pot completa și returna. Puteți alege fie să editați unul dintre multele șabloane, fie să vă creați propriile formulare de la zero. Procesul de creare a formularelor se simte mai ușor și mai intuitiv decât cel al formularelor Google.
Contra
Scump: după o încercare de 30 de zile, puteți alege să achiziționați o licență continuă de Adobe Acrobat Pro pentru 199 USD sau puteți deveni abonat pentru 19,99 USD pe lună, pentru a vă bucura de funcții online suplimentare. Studenții și profesorii pot achiziționa o licență continuă pentru prețul redus de $119. Dacă nu editați în mod regulat PDF-uri și aveți nevoie doar de o modalitate de a le vizualiza, atunci Adobe Reader gratuit vă va satisface nevoile.
Linia De Fund
Adobe Acrobat Pro este o aplicație profesională ușor de navigat și foarte utilă pentru persoanele care au nevoie să creeze și să editeze PDF-uri. Deși este un pic cam scump pentru uz personal, prețul merită dacă intenționați să îl utilizați în mod regulat.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2020.006.20034
Generalități
Lansare 13 Februarie 2020
Data Adăugării 13 Februarie 2020
Versiunea 2020.006.20034
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Macintosh
Cerințe Suplimentare
macOS Catalina
macOS Mojave
macOS High Sierra
macOS Sierra
OS X El Capitan
OS X Yosemite
Popularitate
Total Descărcări 486,679
Descărcări Săptămâna Trecută 8
Software De Raportare

instalați Adobe Acrobat DC Pro Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite