Adobe Acrobat Pro DC-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilitare și aplicații gratuite

Descărcați Adobe Acrobat Pro DC Pentru Windows pentru a crea, edita, semna și urmări documente în office sau în deplasare. Adobe Acrobat Pro DC a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Adobe Acrobat Pro DC
Creați, editați, semnați și urmăriți documente în birou sau în deplasare
Ultima actualizare pe 07/07/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
Linkul descărcare acum vă va duce la site-ul Adobe downloads, unde trebuie să vă înregistrați pentru un cont Adobe și să vă autentificați pentru a descărca software de încercare.
Recenzia Editorilor
shelbybrown Nov 30, 2017
O varietate de aplicații și programe pot citi fișiere PDF, dar dacă doriți să creați sau să editați un PDF, lucrurile se pot complica. De la început, Adobe Acrobat a fost aplicația implicită pentru abordarea acestei sarcini, iar Pro DC este versiunea de top a companiei. Merită taxa de intrare ridicată? Să aflăm.
Informații despre tutorialul prossubstanțial: în timpul procesului de descărcare, ați fost întrebat despre nivelul dvs. de familiaritate cu Acrobat. Dacă spuneți că sunteți începător, aplicația vă va arăta câteva caracteristici majore, vă va ghida prin exportul unui PDF în Microsoft Word, vă va arăta cum să scanați un document și chiar să redați un videoclip de un minut despre editarea PDF-urilor. Făcând clic pe”?”pictograma din dreapta sus deschide o pagină web cu încă șapte videoclipuri pentru începători și șapte pentru utilizatori experimentați, toate variind de la un minut la 13 minute. Site-ul are, de asemenea, un ghid de utilizare, care este practic un manual online.
Vizualizare cu file: când browserul Mozilla Firefox a apărut pentru prima dată, una dintre distincțiile sale majore a fost navigarea cu file. Cu această funcție, puteți urmări toate paginile web deschise dintr-o privire, fără a vă aglomera bara de activități. Adobe Acrobat face același lucru cu PDF-urile. Dacă doar editați documentul ocazional, acest lucru nu va fi o afacere mare,dar ar trebui să fie util pentru persoanele care trebuie să încurce o mulțime de PDF-uri în mod regulat.
Compararea documentelor: acest lucru este mai mult decât doar uita la două fișiere side-by-side. Acrobat va analiza efectiv textul și va evidenția modificările. Apoi, fiecare modificare poate fi etichetată ca “acceptată”, “respinsă”, “anulată”sau “finalizată.”La fel ca Google Docs, acest instrument de urmărire a modificărilor vă poate eficientiza cu adevărat fluxul de lucru și vă poate ajuta să evitați greșelile din produsul final.
Cereri de semnătură semiautomate: dacă munca dvs. vă trimite frecvent documente și formulare care urmează să fie semnate, caracteristica Trimitere pentru semnătură poate fi salvatoare. Acesta simplifică obținerea unui document semnat înapoi și vă permite să urmăriți ce'e semnat și ce isn'T.
Sincronizează cu iPhone și Android versiune: “DC”vine de Document Cloud, care funcționează practic ca Google Docs-o dată te're autentificat în Adobe cloud cont pe PC-ul dvs., puteți începe editarea PDF acolo și a citit-o mai târziu pe un iPhone sau un dispozitiv Android, care are Acrobat Reader mobile app instalat și configurat. Acest lucru este mult mai ușor decât să mutați manual un fișier de la un dispozitiv la altul și o metodă mai fiabilă de recuperare a fișierelor.
Opțiuni de conectare securizate disponibile: Adobe oferă verificare în doi pași pentru a confirma autentificarea dvs., deși trimite un text prin SMS în loc să trimită un cod către o aplicație de autentificare, aceasta din urmă fiind mai sigură, deoarece codul de verificare este mult mai dificil de interceptat. În mod alternativ, puteți opta pentru a primi codul prin e-mail, dar aplicațiile de autentificare sunt în continuare metoda ideală. De asemenea, puteți oferi Adobe un număr de telefon pe care îl poate apela dacă trebuie să vă recuperați contul.
Funcția de învățare automată, care “analizează fișierele dvs. pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre”prin “analiza contentului și recunoașterea modelelor”nu menționează cât de multă interacțiune umană există cu documentele dvs. în timpul procesului de învățare automată, modul în care aceste date sunt stocate sau cât timp sunt păstrate. Având în vedere cât de frecvent poate fi utilizat Acrobat Pro pentru a manipula materiale confidențiale, activarea implicită a acestui lucru și nu articularea acestuia este, de asemenea, regretabilă.
Dacă nu aveți nevoie să editați fișiere PDF foarte des, puteți obține unul bun, cum ar fi PhantomPDF, pentru mai puțin de 100 USD, ceea ce este o afacere relativă. Din experiența noastră, foarte puțini editori PDF gratuite sunt suficient de bune pentru a fi în valoare de frustrările lor, deși PDF-XChange Editor are o reputație bună.
Linia de fundprocesul de încercare, opțiunea de partajare a datelor și cheltuielile generale ale Acrobat Pro DC sunt problematice, însă aplicația în sine este plină de funcții și funcționează fără probleme. Dacă are funcții sau uzabilitate pe care le puteți obține în produsele concurente, de care aveți nevoie în mod regulat, atunci poate fi în valoare de eticheta de preț.

instalați Adobe Acrobat Pro DC-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite