Adobe Acrobat Reader DC pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite

Descărcați Adobe Acrobat Reader DC pentru Mac pentru a vizualiza și imprima fișiere PDF. Adobe Acrobat Reader DC a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Adobe Acrobat Reader DC
Vizualizați și imprimați fișiere PDF
Ultima actualizare pe 11/04/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Disponibil și pe Android, iOS și Windows
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 20 Mai 2014
Adobe Reader pentru Mac este o aplicație esențială pentru citirea, imprimarea, marcarea și comentarea fișierelor PDF.
Pro funcționalitate bună: cu Adobe Reader pentru Mac, puteți face mai mult decât să vizualizați doar fișiere PDF-le puteți edita, de asemenea, adăugând text și plasând marcaje și inițiale. De asemenea, vă permite să trimiteți formulare create cu câmpuri de formular care pot fi completate. Acest lucru este util mai ales că în zilele noastre multe forme pe care le descărcați de pe Internet necesită să-l utilizați pentru a completa spațiile libere.
Sprijină semnături: cu această aplicație puteți adăuga semnătura pe fișiere. Aceasta este o caracteristică utilă în special atunci când trebuie să completați și să returnați un formular sau să semnați un document, dar nu aveți o imprimantă funcțională în apropiere. Puteți alege să tastați semnătura, să importați o imagine a semnăturii dvs. sau să o desenați folosind un mouse sau un trackpad.
Interfață simplificată: deși cantitatea de caracteristici este impresionantă pentru o aplicație gratuită, Interfața este clar stabilită și ușor de navigat.
Fiabil: deschide și afișează fișiere de toate dimensiunile, chiar și cele mari, cu multe imagini detaliate, rapid și fără probleme. Nu am experimentat erori tehnice. De asemenea, actualizările sunt lansate în mod regulat.
Contra unele caracteristici avansate necesită abonament: Adobe Reader nu are o versiune plătită. În schimb, dacă doriți să profitați de unele dintre funcțiile mai avansate, trebuie să vă înscrieți pentru un abonament lunar care începe de la 1, 99 USD pe lună. Două dintre aceste funcții avansate sunt trimiterea prin e-mail a fișierelor direct din aplicație și conversia fișierelor PDF în alte formate, inclusiv în Word.
Linia de fund Adobe Reader se dovedește a fi cel mai funcțional, gratuit cititor PDF și editor disponibil. Desigur, previzualizarea pentru Mac împărtășește unele dintre funcțiile disponibile pe Adobe Reader, dar nu toate. În plus, majoritatea formularelor pe care le descărcați de pe Internet au fost create inițial folosind alte produse Adobe și, prin urmare, trebuie completate folosind Adobe Reader. Aceasta este o aplicație obligatorie pentru toți utilizatorii de Mac.

instalați Adobe Acrobat Reader DC pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite