Age of Empires III-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Age Of Empires III Pentru Windows pentru a juca ca Britanic sau spaniol în New England sau Texas.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 7 Noiembrie 2008
Age of Empires III este un joc de strategie în timp real bazat istoric, proiectat de Ensemble Studios, producătorii Age of Mythology și Halo Wars.
După o instalare îndelungată, spuneți o mică rugăciune că mașina dvs. poate gestiona această demonstrație, deoarece cerințele de sistem nu sunt listate oriunde în pachetul de descărcare. Demo-ul age of Empires III oferă ore de distracție fabuloasă în timp real, dar lipsa de documentare și instruire bântuie experiența.
ReadMe.rtf fișier include o listă utilă de taste de comenzi rapide, dar nu există nici o introducere sau explicație a gameplay-ul, astfel încât să va trebui să găsească propriul drum. În două single-player scenarii (clădire posturile comerciale de-a lungul o cale ferată și apărarea unui fort) și două hărți skirmish (Texas și New England), te'll fi colectarea de resurse, ridicarea structurilor, crearea de unități, și bombardeze inamicii.
Gameplay-ul este profund, implicat, și dependență, deși un plus major-capacitatea de a trimite transporturi speciale din orașele de origine-pare străine. Absențele vizibile din lista de taste rapide sunt posibilitatea de a selecta toate tipurile de unități și de a crea grupuri de unități personalizate. Astfel de comenzi rapide ar putea exista, dar fără ajutor detaliat, nu am putut spune. De asemenea, am fost ușor dezamăgiți de gama de vizualizare și de grafica generală. Fizica rag-doll face scene de luptă distractive, dar grafica în sine este de fapt mai puțin impresionantă decât Rise of Nations de anul trecut.
Specificații Complete
Ce este nou în versiune
Generalități
Lansare 7 Noiembrie 2008
Data Adaugarii 30 Octombrie 2005
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows, Windows 2000, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1,495,126
Descărcări Săptămâna Trecută 319
Software De Raportare

Install Age of Empires III-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite