ALZip-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați ALZip Pentru Windows pentru a lucra cu 40 de arhive și formate de fișiere de compresie. ALZip a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale ALZip
Lucrați cu 40 de arhive și formate de fișiere de compresie
Ultima actualizare la 11/08/11
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 1 steag pe VirusTotal badge_icon

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 7 Noiembrie 2008
Dacă sunteți în căutarea unui instrument care să poată gestiona o multitudine de metode de compresie, de la RAR și ZIP la TAR și TGZ și aproape Alte 30 de formate, ALZip ar putea fi pentru dvs. De fapt, suport format arhiva este ALZip's forte. Se & apos;ll deschide chiar ISO și alte imagini CD. Toate opțiunile obișnuite ale aplicației de arhivă sunt aici, de asemenea: adăugări de meniu contextual, Protecții de parole, integrare scaner de virus și asistență în crearea de arhive cu auto-extragere.
Interfața arată modern și este bine conceput, cu contentul arhivei afișate ca pictograme, într-o listă sau într-o grilă detaliată stil de calcul tabelar. Există 14 criterii după care puteți sorta fișiere, Programul acceptă 21 de limbi, există o funcție de testare pentru a vă asigura că arhiva funcționează și puteți salva în opt formate. De asemenea, ne plac pictogramele cu ouă de pasăre-o mică atingere, pentru a fi sigur, dar arată că estetica este încă importantă, chiar și în freeware.
Acest program lasă o amprentă puțin mai mare decât WinZip, dar din moment ce vorbim despre o diferență de 2MB, credem că merită să oferim ALZip o șansă de a zbura.

instalează ALZip-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite