Apple FaceTime pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Apple FaceTime pentru Mac pentru a efectua apeluri video către iPhone 4, noul iPod touch sau un alt Mac.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Aug 28, 2014
Apple FaceTime pentru Mac vă permite să profitați de ecranul mai mare al computerului dvs. pentru a vă uita bine la familia și prietenii cu care vorbiți. Puteți efectua și primi apeluri prin acest program la fel cum ați face pe telefon, dar fără a fi nevoie să țineți telefonul tot timpul în care vorbiți.
ProsBlock și favorite: prin acest program, puteți crea rapid liste speciale ale contactelor dvs. De exemplu, puteți adăuga unele la lista dvs. de Favorite pentru a le găsi mai ușor și puteți adăuga altele la o listă de numere blocate, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la primirea apelurilor de la ei.
Interfață simplă: Această interfață a aplicației este împărțită în două secțiuni, cu vizualizarea camerei afișate în stânga și contacte și alte liste accesibile în dreapta. După ce selectați un Contact, veți vedea un rezumat detaliat al tuturor informațiilor, împreună cu butoanele pentru efectuarea de apeluri Video, apeluri Audio, mesaje text și multe altele.
Opțiuni ascunse: când deschideți pentru prima dată aplicația, puteți seta preferințele pentru anumite aspecte ale programului. Dar odată ce ați făcut asta, este greu să găsiți opțiunea de a reveni și de a le edita din nou. Această caracteristică, împreună cu multe altele, sunt ascunse în meniurile derulante pe care le puteți accesa din partea de sus a ecranului. Dar există atât de puțin pe interfața principală în sine că se pare că unele dintre aceste caracteristici ar putea fi incluse într-un mod care este un pic mai accesibil.
Linia de fundapple FaceTime pentru Mac costă 0,99 USD în App Store și este o modalitate distractivă de a păstra legătura cu familia și prietenii din toată lumea. Funcționează la fel ca programul de pe telefonul dvs. și vă oferă și câteva opțiuni de personalizare la îndemână. Deși există unele caracteristici care sunt greu de găsit la început, odată ce știți unde sunt, puteți reveni la ele rapid în viitor.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.0.2
Îmbunătățește performanța atunci când FaceTime este luat ecran complet.
Generalități
Lansare 17 Aprilie 2012
Data Adaugarii 17 Aprilie 2012
Versiunea 1.0.2
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Macintosh, Mac OS X 10.6
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 93,901
Descărcări Săptămâna Trecută 5
Software De Raportare

instalare Apple FaceTime pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite