Apple GarageBand pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descarcă Apple GarageBand pentru Mac pentru a transforma dispozitivul iOS într-o colecție de instrumente tactile și un studio de înregistrare cu funcții complete.

Recenzia Editorilor
shelbybrown octombrie 6, 2017
Apple GarageBand pune un studio de muzică chiar pe Mac-ul dvs., oferind atât muzicienilor, cât și celor cu provocări muzicale o gamă largă de instrumente puternice pe care le puteți utiliza pentru a crea și edita melodii.
ProsQuick pentru a începe: pentru a începe crearea unei melodii, alegeți un șablon de proiect. Puteți merge cu un șablon gol sau alege unul adaptat la un stil sau instrument (cum ar fi hip hop sau chitara). Pentru un control mai fin asupra proiectului, puteți alege un tempo și setați semnăturile cheie și de timp, precum și dispozitivele de intrare și ieșire.
Stabiliți-vă piesele: după setarea unui tip de proiect, conectați instrumentul sau microfonul și începeți să înregistrați o piesă. GarageBand vine cu o bibliotecă extinsă de sunete și efecte pe care să le aplici piesei tale pentru a produce sunetul dorit. Poți să folosești bucle create de Apple sau să adaugi ritmuri și riff-uri ale unor terțe părți.
Cue the drummer: alegeți din mai mult de două duzini de bucle de tambur dintr-o varietate de stiluri-de la EDM și hip hop la latină și blues-și apoi reglați bucla pentru a obține sunetul exact pe care îl doriți. De exemplu, aveți control asupra sunetului tamburului de lovitură, cursă, toms și hi-hat.
Sintetizatoare: GarageBand vine, de asemenea, cu 100 de sunete synth concepute pentru EDM și hip hop. Ca și în cazul buclelor de tambur, puteți regla sunetele pentru a se potrivi cu senzația melodiei dvs.
Fișiere ConsBig: la configurarea inițială, GarageBand vă avertizează că poate dura ceva timp pentru a descărca colecția sa de fișiere starter. Dacă doriți o colecție completă de patch-uri, toboșari și bucle, fișierul este semnificativ mai mare (topping 10GB), deci asigurați-vă că aveți timp și spațiu dacă le doriți.
Un pic de curbă de învățare: în timp ce GarageBand nu este un instrument la nivel profesional (Apple Logic Pro X umple acel loc), este un program profund de creare a muzicii care necesită ceva timp pentru a se simți confortabil.
Bottom LineGarageBand pentru Mac oferă o multitudine de instrumente pentru crearea, editarea și reglarea fină a muzicii. Deși nu este un instrument profesional precum Logic Pro X, abilitățile sale nu trebuie subestimate.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 10.0.3
Adaugă suport pentru OS X Yosemite
Accesați plug-in-urile audio effect pentru un control mai detaliat asupra sunetului pieselor dvs
Construiți-vă propriul sistem de bas cu Bass Amp Designer folosind amperi, dulapuri și microfoane vintage și moderne
Nou șablon de voce pentru înregistrări vocale rapide și ușoare
Partajați proiectele GarageBand cu Mail Drop
Zoom Vertical ajustează automat înălțimea pieselor
Conține îmbunătățiri multiple ale accesibilității
Generalități
Lansare 16 Octombrie 2014
Data Adaugarii 16 Octombrie 2014
Versiunea 10.0.3
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 740,396
Descărcări Săptămâna Trecută 62
Software De Raportare

instalează Apple GarageBand pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite