Apple iDVD pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Apple iDVD pentru Mac pentru a obține un instrument de creație DVD.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 28 Octombrie 2012
iDVD pentru Mac este Apple & apos; s DVD authoring-and-burning tool, care lucrează cu arzătoare DVD interne și multe externe. iDVD vă permite să vă plimbați prin toate proiectele obișnuite de creare a DVD-urilor, dar are și Magic iDVD încorporat, care poate gestiona automat toate setările cele mai comune. Acesta produce un DVD ars din fișierele cu un minim de intrarile de la tastatura și intervenția operatorului.
Interfața iDVD se deschide cu patru opțiuni pentru crearea sau editarea unui proiect, folosind Magic iDVD sau folosind OneStep DVD pentru a înregistra de pe camera video sau camera foto. Magic iDVD vă permite să configurați meniuri de disc și teme generale, apoi trageți orice clipuri foto sau video, precum și fișiere audio în aplicație, aranjați-le cum doriți, previzualizați totul înainte de a vă angaja, apoi ardeți DVD-ul. One Step DVD vă permite să luați de intrare de pe dispozitivul conectat extern și arde-l pe un DVD. Indiferent dacă creați o prezentare de diapozitive din fotografii cu audio, amestecați videoclipuri și fotografii sau utilizați toate videoclipurile, iDVD este la fel de ușor de utilizat pe cât vă puteți imagina.
Am fost folosind iDVD pentru un timp, și rămâne în continuare cel mai simplu DVD authoring și ardere utilitate pentru Mac. Opțiunile proiectului vă permit să vă complicați mai mult cu proiectele dvs., în timp ce Magic iDVD este un sistem rapid de creație. În timp ce aplicațiile terțe scumpe vă oferă mai multă putere și mai multe efecte, iDVD se va potrivi cu majoritatea utilizatorilor foarte bine.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 7.1.2
Această actualizare îmbunătățește stabilitatea generală și abordează o serie de probleme minore, inclusiv următoarele:
Îmbunătățește fiabilitatea iPhoto importate & apos; 11 slideshow-uri.
Remediază o problemă care ar putea împiedica re-conectarea fișierelor.
Tratează o problemă care ar putea determina iDVD să utilizeze toată capacitatea procesorului disponibilă atunci când caută fișiere lipsă.
Generalități
Lansare 12 Iulie 2011
Data Adăugării 12 Iulie 2011
Versiunea 7.1.2
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Macintosh, Mac OS X 10.6 Intel
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 329,319
Descărcări Săptămâna Trecută 4
Software De Raportare

instalare Apple iDVD pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite