Apple iPhoto pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Apple iPhoto pentru Mac la image organizer: face cărți, slideshow-uri.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 28 Octombrie 2012
iPhoto 11 este cea mai recentă versiune a aplicației populare de manipulare și partajare a fotografiilor Apple. Cu iPhoto 11 puteți atinge fotografii, crea slideshow-uri, organiza fotografii în albume, și partaja fotografii rapid prin intermediul social media și site-uri foto.
iPhoto 11 este o actualizare a unei aplicații populare și ne-a plăcut schimbările. Photo Stream a fost cel pe care l-am găsit folosind foarte mult, mai ales cu camerele de înaltă rezoluție de pe iDevices-urile de astăzi. Capabilitățile de editare pot transforma o fotografie medie într-o fotografie grozavă, dar asta doar zgârie suprafața a ceea ce poate face iPhoto 11.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 9.6.1
Îmbunătățește compatibilitatea la migrarea bibliotecilor iPhoto în noua aplicație Fotografii din OS X Yosemite 10.10.3 (disponibilă în această primăvară)
Remediază o problemă care a făcut ca iPhoto să afișeze doar primele 25 de imagini dintr-un album Facebook
Remediază o problemă care ar putea face ca iPhoto să nu mai răspundă la imprimarea unei imagini
Generalități
Lansare 19 Martie 2015
Data Adaugarii 19 Martie 2015
Versiunea 9.6.1
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Macintosh, Mac OS X 10.10
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 543,407
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează Apple iPhoto pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite