Apple MacOS Sierra Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Apple MacOS Sierra Pentru Mac pentru a redescoperi cele mai bune fotografii, a face cumpărături online mai rapid și convenabil și chiar Siri își face debutul la cea mai recentă actualizare a sistemului de operare pentru Mac.

Recenzia Editorilor
shelbybrown Septembrie 20, 2016
Noul sistem de operare Mac oferă mai mult decât o schimbare de nume. MacOS Sierra versiunea 10.12 mută sistemul de operare desktop Apple mai aproape de omologul său mobil, câștigând Siri, Apple Pay și multe altele.
Pro-uri Apple & apos;s digital assistant se mută în: Siri, iOS personal digital assistant, este disponibil în Sierra. Cereți ajutor făcând clic pe pictograma Siri din bara de meniu Mac, atingând pictograma Dock sau utilizând o scurtătură de la tastatură. Apelarea pe Siri aduce o fereastră cu o formă de undă și o interogare care vă întreabă cu ce aveți nevoie de ajutor. Din păcate, spunând “Hei, Siri”, nu funcționează. Asistentul digital funcționează pe Sierra la fel ca pe iOS, răspunzând la întrebările dvs. și ajutându-vă să efectuați sarcini.
Legături mai strânse cu iCloud: cu iCloud Desktop și documente, iCloud va sincroniza fișierele și folderele pe care le-ați stocat pe desktop și în folderul Documente de pe dispozitivele Mac și iOS. De asemenea, iCloud poate prelua unele dintre nevoile dvs. de stocare mutând fotografiile și documentele de pe Mac-ul local și în cloud. De asemenea, puteți stoca fișiere utilizate rar și filme iTunes și emisiuni TV pe iCloud.
Deblocare cu Apple Watch: cu un Apple Watch autentificat la încheietura mâinii și deblocare automată, poți să trezești un Mac blocat și să te conectezi la acesta de la un metru distanță.
Apple Pay pentru Sierra: Apple Pay, serviciul de plată mobilă și portofel digital al companiei, este acum disponibil în Sierra. Cu Safari, atinge butonul Apple Pay de pe un site de comerț electronic compatibil și autorizează achiziția de pe iPhone sau Apple Watch.
Mesaje: în iOS 10 actualizarea mesajelor este imensă; în Sierra, nu atât de mult. Totuși, utilizatorii Mac obțin unele dintre îmbunătățiri. De exemplu, puteți vizualiza unele dintre noile funcții de chat iOS 10 din Sierra, cum ar fi animații și cerneală invizibilă, dar nu le puteți crea. Cu toate acestea, puteți previzualiza paginile web și puteți viziona videoclipuri YouTube în mesaje.
Fotografii 2.0: Cu Sierra, Apple continuă să-și mute aplicația de editare foto înainte cu noi instrumente de editare și posibilitatea de a găsi și afișa fotografii în context. Instrumentul ușor, de exemplu, poate face acum ajustări specifice zonei într-o imagine. Și … ura! — puteți edita fotografii Live cu fotografii & apos; instrumente de editare. Fotografii are, de asemenea, un instrument de amintiri care colectează și prezintă imagini în jurul unui eveniment.
iTunes: Apple Music are un aspect nou în Sierra. Secțiunea pentru dvs., de exemplu, face o treabă mai bună afișând albume și liste de redare recomandate. Și cu Radio acum Puteți găsi mai ușor și de a asculta Beats 1 și stații de muzică numai.
File în aplicații: împrumutând o idee din browserele Web, Sierra vă permite să utilizați File în aplicațiile construite de Apple-inclusiv hărți, Poștă și Keynote-precum și aplicații terțe acceptate.
Este gratuit: de la Apple OS X Mavericks în toamna anului 2013, compania și-a făcut sistemul de operare gratuit, iar Sierra urmează tendința.
Cerințe generoase de sistem: Sierra rulează pe o gamă largă de Mac-uri, revenind la unele modele din 2009: iMacs și MacBooks de la sfârșitul anului 2009 și mai târziu; și MacBook Airs, MacBook Pros, Mac Minis și Mac Pros de la 2010 și mai târziu.
Contra limitări iCloud: Apple vede în principal norul ca un serviciu individual. Puteți partaja fotografii și videoclipuri cu prietenii și familia și puteți colabora cu alte persoane la documentele iWork din iCloud. Dar dacă doriți instrumente largi de partajare și colaborare, cum ar fi cele oferite de Dropbox sau Google Drive, iCloud vine scurt.
Linia de fund MacOS Sierra este o altă actualizare solidă la Apple & apos;s desktop OS. În timp ce uneori se poate simți ca Mac devine mână-me-coborâșuri de la iOS-Siri, în cele din urmă, și o versiune limitată de mesaje-adăugările sunt binevenite și face MacOS un companion chiar mai bine în cartier dispozitiv Apple.
Mai multe povești pregătește-te pentru MacOS Sierra
MacOS Sierra Prima Privire
iOS 10 recenzie
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 10.12.3
Îmbunătățește comutarea grafică automată pe MacBook Pro (15-inch, octombrie 2016)
Rezolvă problemele grafice în timp ce codifică proiecte Adobe Premiere Pro pe MacBook Pro Cu Touch Bar (13-și 15-inch, octombrie 2016)
Remediază o problemă care a împiedicat căutarea documentelor PDF scanate în previzualizare
Generalități
Lansare 1 Februarie 2017
Data Adaugarii 1 Februarie 2017
Versiunea 10.12.3
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Macintosh
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 58,101
Descărcări Săptămâna Trecută 88
Software De Raportare

instalare Apple MacOS Sierra Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite