Apple Pages for Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite

Descărcați Apple Pages pentru Mac în procesorul de text și aplicația de dispunere a paginii.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 19 Noiembrie 2014
Apple Pages pentru Mac vă permite să creați, să editați și să partajați documente. Se poate deschide fișiere create în Word și alte programe de procesare de text, de asemenea. Acesta oferă cele mai multe dintre caracteristicile pe care le așteptați să le găsiți într-un program de acest fel, iar interfața sa face ca toate instrumentele să fie accesibile în mod convenabil cu doar câteva clicuri.
ProsTool panels: Faceți clic pe pictogramele Format sau Document pentru a deschide un panou care afișează opțiuni pentru stiluri de tabel, anteturi și subsoluri, spațiere, font, aliniere paragraf și multe altele. Având aceste instrumente la îndemână este un timp real-saver.
Șabloane: indiferent de tipul de document pe care doriți să îl creați, probabil veți găsi șablonul perfect în acest program. Există peste 60 disponibile, și ei're defalcate în categorii, cum ar fi rapoarte, carduri, pliante și postere, Plicuri, scrisori, și mai mult pentru căutarea rapidă.
Probleme ConsCrashing: această aplicație se blochează prea des, deși crashing nu & apos;T, în general, duce la pierderea de orice lucrare. Problema apare mai ales atunci când exportați un document în format Word.
Vizualizări de pagini limitate: nu există nicio modalitate de a vizualiza paginile una lângă alta în această versiune a aplicației. Deși acest lucru nu poate fi o problemă pentru mulți utilizatori, oricine preferă să lucreze cu acest aranjament sau care se ocupă cu crearea de machete de două pagini poate găsi frustrant.
Linia de fundapaginile Apple Pentru Mac este un program decent de procesare a cuvintelor. Dar îi lipsesc anumite caracteristici pe care mulți utilizatori le vor lipsi, iar instabilitatea sa este, de asemenea, o problemă. Interfața este clară și convenabilă, însă, iar numărul mare de șabloane vă poate ajuta să creați un document cu aspect profesional.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 5.5.3
Această actualizare conține îmbunătățiri de stabilitate și remedieri de erori.
Generalități
Lansare 22 Aprilie 2015
Data Adaugarii 22 Aprilie 2015
Versiunea 5.5.3
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Macintosh, Mac OS X 10.10
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 95,520
Descărcări Săptămâna Trecută 6
Software De Raportare

instalare Apple Pages pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite