Apple Safari Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite

Descărcați Apple Safari Pentru Mac pentru a experimenta Web-ul în browserul de semnături Apple, conceput special pentru Mac-ul dvs.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 28 Octombrie 2012
Safari a fost browserul web al Apple de mulți ani, iar compania continuă să-l îmbunătățească la intervale regulate. Inițial conceput pentru a fi un browser web cu aspectul Mac OS, Safari a făcut parte din familia Apple de mult timp. Apple a sprijini isn & apos;t singurul motiv să-l folosească, deși; are alte puncte forte.
În timp ce epoca schimbărilor radicale ale browserelor Web a trecut, mici îmbunătățiri care ajută navigarea și reduc apăsările de taste sunt întotdeauna binevenite. Safari a fost întotdeauna browserul standard al utilizatorilor de Mac și, continuând să-și dezvolte produsul, Apple l-a păstrat așa. Cea mai recentă versiune de Safari continuă această tradiție.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 8.0.6
Remedieri de securitate WebKit.
Generalități
Lansare 6 Mai 2015
Data Adaugarii 6 Mai 2015
Versiunea 8.0.6
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Macintosh, Mac OS X 10.10
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 368,072
Descărcări Săptămâna Trecută 57
Software De Raportare

instalare Apple Safari Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite