Batman: Arkham City GOTY pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descarcă Batman: Arkham City GOTY Pentru Mac să învețe să stăpânească abilitățile Caped crusader și să încerce să scape de coșmarul gotic.

Descrierea dezvoltatorului
De Feral Interactive
Înainte de a cumpăra, vă rugăm să extindeți această descriere și să verificați dacă computerul dvs. se potrivește sau depășește fiecare dintre cerințele enumerate.
La un an după evenimentele din Batman: Arkham Asylum, Quincy Sharp, noul primar din Gotham, și-a transformat mahalalele în Arkham City, o închisoare terifiantă în aer liber, unde huligani violenți și super-răufăcători nebuni sunt încarcerați în ziduri puternic fortificate.
Când Batman este închis alături de Gotham cel mai notoriu, el trebuie să descopere adevăratul scop Arkham Citys înainte de prea târziu. Această continuare intensă și atmosferică a Arkham Asylum îl aruncă pe Batman adânc într-un coșmar gotic din care va avea nevoie de toate inteligența, gadgeturile și abilitățile sale pentru a scăpa.
Caracteristici cheie
Batman: Arkham City conține toate DLC, inclusiv Harley Quinns Revenge, o poveste independentă stabilită la două săptămâni după evenimentele jocului principal, pe lângă Nightwing, Catwoman, Robin, Arkham City Skins și Challenge Map packs.
Experiența Arkham City ca Batman; să învețe să stăpânească abilitățile cruciați caped în timp ce năpusti peste acoperișurile-ploaie fixate de Gotham.
Se confruntă cu off împotriva unui dement galerie de artă care include toate Cel mai iconic răi: Joker, Riddler, Two-face, Harley Quinn, Penguin și Mr. Freeze.
Ia pe sute de misiuni secundare, secrete și puzzle-uri ascunse de Riddler pentru a confunda și confunda Batman.
Jucării minunate! Faceți din Arkham City locul dvs. de joacă cu un arsenal de gadgeturi actualizabile, de la un Batarang cu telecomandă și un pistol de luptă până la gel exploziv și grenade cu cluster înghețat.
Utilizați modul detectiv pentru a scana indicii vitale și a dezvălui puncte slabe ale inamicilor, apoi livrați combo-uri brutale cu o versiune îmbunătățită a sistemului de luptă cu flux liber.
Joacă ca Catwoman într-un subplot delicios felin care se desfășoară alături de jocul principal.
Mark Hamill și Kevin Conroy se întorc ca vocile Joker și Batman în această aventură întunecată, răsucite, scrisă de Paul Dini.
Informații importante cu privire la Batman: Arkham City GOTY:
Jocul este acceptat oficial pe următoarele Mac-uri. Pentru a verifica modelul Mac și când a fost lansat, selectați despre acest Mac din meniul Apple din bara de meniu.
Toate MacBook-urile lansate de la începutul anului 2016
Toate MacBook Airs lansat de la mijlocul anului 2012
Toate MacBook Pros lansat de la mijlocul anului 2012
Toate minis-urile Mac lansate de la sfârșitul anului 2012
Toate iMac-urile lansate de la sfârșitul anului 2012
Toate iMac Pro lansat de la sfârșitul anului 2017
Toate Mac Pro lansat de la sfârșitul anului 2013
Cerințe Minime De Sistem:
Procesor: 2GHz
RAM: 4 GB
Grafică: 512MB
macOS: 10.14
Spațiu liber: 16GB
Verificați site-ul Feral pentru specificații mai detaliate.
Suporta multe modele diferite de gamepad. Pentru o listă completă, verificați site-ul de asistență Feral.
Acest joc nu este acceptat în prezent pe volume formatate ca sensibile la litere mari și mici.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.2.1
Generalități
Lansare 26 Iunie 2019
Data Adăugării 26 Iunie 2019
Versiunea 1.2.1
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Macintosh
Cerințe suplimentare macOS 10.14 sau o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 698
Descărcări Săptămâna Trecută 7
Software De Raportare

instalează Batman: Arkham City GOTY pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite