Blender pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Blender pentru Mac pentru a face modelare 3D, redare, animație pe Mac. Blender a avut 6 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Blender
Face modelare 3D, redare, animație pe Mac
Ultima actualizare pe 10/06/20
Au fost 6 actualizări în ultimele 6 luni
Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 22, 2014
Blender pentru Mac vă permite să creați animații 3D, grafică și chiar jocuri cu controale intuitive și un aspect clar care face accesibile toate instrumentele. Indiferent de tipul de animație sau proiect de modelare pe care îl aveți în minte, acest program vă va oferi mijloacele de realizare a acestuia.
Asistență ProsGood: pentru a vă ajuta să vă învățați drumul în jurul acestei aplicații, există un Manual Wiki detaliat pe care îl puteți accesa rapid prin fila Ajutor. Veți găsi, de asemenea, o comunitate de utilizatori foarte susținută prin intermediul site-ului dezvoltatorului, care vă poate oferi îndrumări și răspunsuri la întrebările dvs. dacă întâmpinați probleme pe parcurs.
Interfață plăcută: aspectul este clar, cu o bară de instrumente pe care o puteți trage și Plasa pentru a o plasa oriunde aveți nevoie. Care păstrează instrumentele de care aveți nevoie la îndemână în orice moment.
Curba ConsLearning: chiar și cu tot sprijinul în loc, va dura ceva timp și efort pentru a afla cu adevărat ce poate face acest program. Chiar și utilizatorii experimentați vor trebui să investească ceva efort, dar răsplata merită.
Lineblender de jos pentru Mac oferă toate funcționalitățile pe care le'd doresc într-un program de grafică 3D, toate printr-o interfață lină și intuitivă. Este complet gratuit pentru descărcare și utilizare. În timp ce poate dura ceva timp pentru a stăpâni tot ceea ce poate face acest program, va fi timp bine petrecut în cele din urmă.

instalare Blender pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite