CopyToy-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite

Descărcați CopyToy Pentru Windows pentru a copia muzică, videoclipuri, fotografii și multe altele de pe iPod, iPad, iPhone pe PC și sincronizați listele de redare cu iTunes.

Descrierea dezvoltatorului
De CandySoft
CopyToy este un software de transfer iPod care copiază muzică, videoclipuri, liste de redare și multe altele de la iPod la PC și Mac.
În unele cazuri, poate fi necesar să copiați muzică de pe iPod pe computer și iTunes. De exemplu, computerul este furat, din fericire toate fișierele media au fost sincronizate cu iPod-ul. Acum, Puteți să le copiați pe toate de pe iPod pe noul computer, precum și să faceți față listelor de redare de la iPod la iTunes. Deci, tu don & apos; t nevoie pentru a descărca melodiile unul câte unul. Puteți reconstrui doar întreaga bibliotecă de un singur clic cu CopyToy.
CopyToy este proiectat atât pentru Mac, cât și pentru Windows. Indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizați, CopyToy funcționează întotdeauna pentru dvs.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 9.0
Generalități
Lansare 20 Ianuarie 2014
Data Adaugarii 20 Ianuarie 2014
Versiunea 9.0
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1,109,157
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

instalează CopyToy-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilitare și aplicații gratuite