CopyTrans Manager-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați CopyTrans Manager Pentru Windows pentru a transfera muzică sau videoclipuri de pe PC pe iPhone, iPad sau iPod Touch. CopyTrans Manager a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale managerului CopyTrans
Transferați muzică sau videoclipuri de pe PC pe iPhone, iPad sau iPod Touch
Ultima actualizare pe 04/21/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 21 Iul 2015
CopyTrans Manager vă permite să mutați muzică de pe computer pe dispozitivul iOS, fără a fi nevoie să treacă prin iTunes în acest proces. Indiferent de locul în care a venit muzica pe care o mutați, este ușor de transferat prin acest instrument simplu și convenabil.
Pro interfață frumos: această aplicație prezintă caracteristici și opțiuni în mod clar, astfel încât să puteți trece rapid prin toate muzica de pe dispozitiv și toate datele aferente. După ce conectați dispozitivul iPhone, iPod Touch sau iPad, veți vedea o listă a fișierelor de pe dispozitiv. Pentru a adăuga mai multă muzică, tot ce trebuie să faceți este să trageți și să plasați fișierele de pe computer direct în aplicație.
Player încorporat: există, de asemenea, un player muzical în aplicație care vă permite să redați muzica de pe dispozitiv prin computer. Doar selectați melodia sau melodiile pe care le doriți și apăsați Redare. Dacă fișierele sunt în format MP3, aplicația le va reda imediat. Dar dacă au fost achiziționate prin iTunes, va trebui să instalați codec-urile corespunzătoare pentru a reda fișiere M4A sau M4P, iar aplicația vă va ghida și prin procesul de a face acest lucru.
Contra tipuri de fișiere limitate: această aplicație este utilă numai pentru gestionarea muzicii și videoclipurilor pe dispozitivul dvs. iOS. Dacă sunteți interesat să transferați fotografii, aplicații sau alte tipuri de date, va trebui să instalați un program separat.
Fără stocare: în timp ce este plăcut să vă puteți reda muzica prin computer, această capacitate există numai atunci când dispozitivul dvs. este conectat la computer. Odată ce ați deconectat-o, toate datele au dispărut, de asemenea, deoarece aplicația în sine nu stochează nimic.
Linia de fund CopyTrans Manager este o opțiune bună dacă doriți adesea să ocoliți iTunes atunci când mutați muzică de pe computer pe dispozitivul iOS. Interfața sa clară și configurarea convenabilă o fac excelentă în acest scop, dar dacă căutați o modalitate de a gestiona toate datele de pe iPhone, iPad sau iPod Touch, este posibil să fiți dezamăgiți. Cu toate acestea, programul este complet gratuit pentru descărcare și utilizare, așa că merită să încercați să vedeți dacă va funcționa pentru dvs.

Install CopyTrans Manager-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite