Cyberduck for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Cyberduck Pentru Mac în fTP, SFTP, WebDAV, fișiere Cloud și browser Amazon S3. Cyberduck a avut 4 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Cyberduck
FTP, SFTP, WebDAV, fișiere Cloud și browser Amazon S3
Ultima actualizare pe 09/22/20
Au fost 4 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_iconRecenzia Editorilor
Download.com Personal 22 Iul 2014
Cyberduck pentru Mac Descarcă și încarcă fișiere la distanță folosind o conexiune FTP, SFTP sau WebDAV, precum și servicii de stocare online precum Google Drive și Amazon S3 Storage. Este o aplicație bine construită, accesibilă, care își face treaba fără probleme, deși viteza de transfer poate să nu fie cea mai bună.
ProsWell integrat: aplicația se integrează bine cu OS X-aveți posibilitatea de a căuta rapid fișierele de la distanță, de a intra în modul ecran complet și chiar de a salva datele de conectare în breloc. În timp ce nimic fantezie, am găsit interfața pentru a fi utilizabil și ușor de a lucra cu.
Suport bun pentru platformă: atunci când creați o nouă conexiune, vi se oferă opțiunea de a alege dintre nouă protocoale, inclusiv trei servicii de stocare în cloud-Amazon S3 Storage, Google Drive și Rackspace-și introduceți informații precum server, nume de utilizator și parolă.
Convenabil: două atingeri frumoase sunt abilitățile de a salva parola în keychain-ul OS X și de a redeschide automat conexiunea la următoarea lansare a aplicației.
Vitezele ConsTransfer variază: pentru un server din aceeași rețea, ne-a luat mai puțin de 30 de secunde să descărcăm și să încărcăm un fișier de 80MB. Dar când utilizați Google Drive, timpii au crescut la 40 de secunde pentru a descărca și un minut pentru încărcare.
Linia de funddacă sunteți în căutarea unui client FTP ușor de utilizat, care să împacheteze câteva caracteristici puternice, Cyberduck pentru Mac se dovedește a fi o alegere bună. Indiferent dacă aveți nevoie de suport încorporat pentru Google Drive sau Amazon S3 sau doar un client care vă permite să gestionați permisiunile de fișiere, să dezvăluiți fișiere ascunse și să plasați limite de viteză, Această aplicație gratuită vă va atinge interesul.

instalează Cyberduck pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite