CyberLink YouCam-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați CyberLink YouCam Pentru Windows pentru a aplica îmbunătățiri de imagine distractive și pentru a utiliza instrumente webcam pentru a vă menține conectat. CyberLink YouCam a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale CyberLink YouCam
Aplicați îmbunătățiri distractive ale imaginii și utilizați instrumente webcam pentru a vă menține conectat
Ultima actualizare pe 04/07/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 7 Mai 2014
CyberLink YouCam 6 Deluxe grupează Camera Web distractivă, aplicația pentru camere Creative, munca inteligentă și funcțiile de organizare ușoară într-o cameră web all-in-one și utilitatea camerei. Editează fotografii și videoclipuri, adaugă efecte speciale și filtrare, creează prezentări video cu narațiune și animație desktop și organizează videoclipuri și fotografii. Actualizările recente includ fotografii HDR și Panoramă și editare și efecte prietenoase la atingere. YouCam 6 Deluxe & apos; s proces gratuit de 30 de zile dezactivează unele filtre și alte caracteristici.
Pro All-in-one: YouCam 6 Deluxe pachete mult într-un singur program, inclusiv filtre orientate spre distracție și efecte și alte caracteristici care sunt toate de afaceri.
Vizualizare Calendar: vizualizarea Calendar organizează și afișează media digitală după marca de timp. Asta înseamnă că puteți vedea dintr-o privire când au fost făcute fotografiile.
Cine este cel mai corect: YouCam Mirror este un extra interesant care transformă Camera Web și ecranul într-o oglindă de înaltă definiție.
Contra descărcare mare: CyberLink YouCam 6 Deluxe este un program imens, cu o descărcare substanțială și un proces de configurare destul de complicat.
Nu este ieftin: CyberLink YouCam 6 Deluxe nu pare prea scump, dar alte instrumente fac multe din ceea ce face gratuit, deși procesul de 30 de zile și reducerile frecvente vă mențin competitiv.
Pop-up – uri: să spunem că am avut o mulțime de oportunități de a cumpăra versiunea completă a YouCam 6 Deluxe în timpul perioadei noastre de încercare cu numeroasele reclame pop-up.
Linia de fund CyberLink YouCam 6 Deluxe este ușor de utilizat și nu doar despre tot ce ai nevoie de un utilitar Webcam pentru a face. Cu siguranță veți obține ceea ce plătiți cu YouCam, deși unele pachete freeware capabile dau o fugă pentru bani.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a CyberLink YouCam 6.0

instalează CyberLink YouCam-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite