Daminion-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Daminion Pentru Windows pentru a profita la maximum de activele dvs. cu gestionarea digitală a fotografiilor, videoclipurilor și documentelor multi-format. Daminion a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Daminion
Profitați la maximum de materialele dvs. cu gestionarea digitală a fotografiilor, videoclipurilor și documentelor multi-format
Ultima actualizare pe 11/13/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 20 Mai 2013
Daminion este specializată în sisteme digitale de gestionare a imaginilor bazate pe LAN optimizate pentru echipe mici, dar clientul lor Windows independent este disponibil gratuit. Daminion cataloage activele imagine. Se poate importa, exporta, și de a gestiona datele de imagine într-o gamă largă de formate; import și export Tag-uri și date de filtrare; stoca date în interiorul fișierelor; și să se integreze cu o varietate de alte sisteme. Daminion este un instrument complex care poate face față sarcinilor profesionale, nu o soluție rapidă pentru utilizatorii care doresc pur și simplu să-și eticheteze instantaneele digitale-și este nevoie de puțin efort pentru a-și învăța căile.
Daminion salvează cataloage ca proprietate .Fișiere DMC, dar pot importa și exporta imagini și date din alte surse, de asemenea. Am salvat și numit un Catalog și am făcut clic pe Adăugați fișiere și, de asemenea, am târât fișiere în tavă și în film. Daminion este rapid; scanarea aproape 10.000 de fișiere imagine pentru a importa în câteva secunde. Am putea grupa fișiere de timp de captare, crea subfoldere, redenumi fișiere, și atribui presetări Tag-ul în timp ce importul de fișiere, de asemenea. Tocmai am zgâriat suprafața acestui freeware de calitate superioară, dar Daminion cu siguranță interviuri bine!

instalează Daminion-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite