Duet Display pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite

Descărcați Duet Display pentru Mac pentru a utiliza un dispozitiv iOS ca al doilea afișaj pentru aparatul dvs. folosind un cablu Lightning sau 30 de pini.

Recenzia Editorilor
shelbybrown Ianuarie 28, 2015
Duet Display, o aplicație de partajare a ecranului, vă permite să utilizați iPad-ul sau iPhone-ul ca al doilea monitor. Cu o rată de reîmprospătare ridicată și configurare ușoară, Duet Display vă poate îmbunătăți productivitatea prin valorificarea hardware-ului existent.
ProsFast refresh: Duet Display are cea mai rapidă rată de reîmprospătare a oricărei aplicații de partajare a ecranului pe care am întâlnit-o. Mișcările sunt în mare parte fără întârziere, în funcție de setările dvs. IPhone-ul sau iPad-ul dvs. legat nu vor fi la fel de rapide ca un monitor dedicat, dar vor fi în continuare o bucurie de utilizat.
Atingeți pentru a crește productivitatea: având mai mult ecran imobiliare vă permite să multitask și realiza mai mult. În combinație cu capacitatea tactilă a iPad-ului, puteți lucra și mai intuitiv.
Nicio rețea nu înseamnă securitate: din moment ce Duet nu necesită o conexiune Wi-Fi partajată, o puteți utiliza oriunde, cu condiția să aveți un cablu lightning-to-30-pin cu dvs. Asta înseamnă, de asemenea, că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la snoopers Wi-Fi atunci când lucrați la cafenea.
Personalizați pentru a se potrivi utilizării dvs.: Duet oferă diferite moduri de operare pentru a se potrivi hardware-ului și nevoilor dvs. de sistem. Măriți setările pentru frecvența cadrelor, rezoluție și performanță pentru un ecran mai receptiv sau micșorați-l dacă lucrați la sarcini mai puțin intense.
Utilizarea procesorului ConsHigh: la setări mai mari, afișajul Duet poate fi impozitat pe sistemul dvs. Chiar și cu hardware-ul mai nou, am văzut un salt al activității procesorului de la 10 la sută la aproape 80 la sută. Rețineți acest dezavantaj dacă lucrați cu sarcini grele de sistem, cum ar fi editarea video sau procesarea imaginilor.
Acceptă un singur dispozitiv: nu există opțiunea de a adăuga un al treilea afișaj, chiar dacă aveți porturile USB suplimentare.
Trickle charge: cu soluții de partajare a ecranului în rețea, puteți încărca și partaja ecranul în același timp. Dar, din moment ce Duet se bazează pe conexiunea USB pentru a transfera date, iPad-ul dvs. nu va primi o taxă prea mare.
Bottom LineDuet Display este o aplicație excelentă de partajare a ecranului pentru cei care doresc să profite la maximum de hardware-ul pe care îl dețin deja. Cu costul încărcării ridicate a procesorului, Duet poate oferi o reacție aproape fără întârziere și o interfață tactilă. Cu soluția tether, Duet vă permite să vă duceți munca oriunde, chiar și în locuri din afara gamei Wi-Fi.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.6.3.6
Generalități
Lansare 28 Aprilie 2017
Data Adăugării 28 Aprilie 2017
Versiunea 1.6.3.6
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Macintosh, macOSX (învechit)
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 29,874
Descărcări Săptămâna Trecută 7
Software De Raportare

instalează Duet Display pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite