Encrypto pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Encrypto pentru Mac pentru a cripta fișierele cu criptare AES-256 și apoi trimiteți-le prietenilor sau colegilor. Encrypto a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Encrypto
Criptați fișierele cu criptare AES-256 și apoi trimiteți-le prietenilor sau colegilor
Ultima actualizare la 11/04/19
Au fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Disponibil și pe Windows
Descrierea dezvoltatorului
De MacPaw
Encrypto este o aplicație gratuită, ușor de utilizat, care vă permite să criptați fișierele cu criptare AES-256 și apoi să le trimiteți prietenilor sau colegilor. Funcționează atât pe Mac, cât și pe Windows, astfel încât să puteți trimite fișiere criptate fără să vă faceți griji dacă cealaltă persoană o poate deschide sau nu.
Protejați fișierele cu criptare AES-256
Luați orice fișier sau folder și adăugați criptare AES-256 la acesta. Permiteți Encrypto să vă ofere liniște sufletească atunci când vine vorba de securitatea fișierelor dvs. atunci când le trimiteți.
Trimite Sugestii Parola
În loc să retransmiteți o parolă, includeți un indiciu unic, încorporat, pe care numai destinatarul ar putea să-l descifreze.
Trimiteți fișiere utilizând partajarea OS X
Partajează fișiere criptate prin e-mail, AirDrop sau mesaje sau chiar partajează-le cu aplicații terțe precum Dropbox. Cu toate acestea, de obicei, partajați, Encrypto te-a acoperit.
Sau salvați-le pe disc
Cu Encrypto, puteți cripta fișierele, chiar dacă nu aveți nevoie pentru a le trimite. Știi, pentru securitatea fișierelor de pe hard disk. Doar pune fișierul prin Encrypto și boom-ul său protejat.
Criptați și decriptați atât pe Mac, cât și pe Windows
Partajați fișiere cu prietenii, indiferent de sistemul lor de operare. Utilizați un Mac, prietenul tău folosește Windows amândoi puteți cripta și trimite fișiere reciproc cu Encrypto.

Install Encrypto for Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite