Evernote pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Evernote pentru Mac să-și amintească totul: stoca cu ușurință informații în orice mediu. Evernote a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Evernote
Amintiți-vă totul: stocați cu ușurință informații în orice mediu
Ultima actualizare la 29.06.20
Au fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
De asemenea, disponibil pe Android, iOS și Windows

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 27 Martie 2015
Evernote pentru Mac se ocupă de toate nevoile dvs. de luare de notițe și de organizare a informațiilor și vă va ajuta să rămâneți la curent cu toate domeniile vieții voastre. De asemenea, vă veți bucura de acces la toate notele dvs. oriunde mergeți, deoarece Evernote vă poate sincroniza contul pe toate dispozitivele și platformele.
Imagini ProsSearchable: una dintre cele mai simple moduri de a adăuga informații la Evernote este de a lua o fotografie, datorită modului în care software-ul face automat textul în imagini căutate. Acest lucru este deosebit de ușor atunci când aveți aplicația instalată pe telefon sau pe alt dispozitiv mobil. Apoi, puteți să faceți o imagine și să o sincronizați rapid cu computerul pentru o regăsire ușoară.
Web Clipper: Web Clipper este un alt instrument la îndemână. Este o extensie de browser care vă permite să capturați rapid articole, imagini sau pagini web întregi și să le stocați în aplicație pentru referințe viitoare sau partajare ușoară.
Universalitate: această aplicație este disponibilă pentru toate dispozitivele iOS, precum și pentru Windows și Android. Această universalitate înseamnă că o puteți folosi pentru toate problemele de muncă și personale și veți putea accesa notele dvs. de oriunde, indiferent de tipul de dispozitiv la care aveți acces.
Diferențe ConsLayout: aspectul Windows Evernote este destul de diferit de Mac și asta poate dura ceva obișnuit. Deși este cu siguranță ceva la care te vei adapta în timp, poate fi frustrant, la început, să faci tranziția, mai ales dacă folosești aplicația pe ambele platforme în mod regulat.
Linia de fundevernote Pentru Mac vă va ajuta să vă mențineți organizat. Navigația sa simplificată și universalitatea o fac opțiunea dvs. de înregistrare a informațiilor pe care doriți să le păstrați în siguranță și accesibile.

Install Evernote for Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite