File Juicer pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați File Juicer pentru Mac pentru a extrage imagini, video, audio și text din fișiere și foldere. Fișier Juicer a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre storcătorul de fișiere
Extrageți imagini, video, audio și text din fișiere și foldere
Ultima actualizare pe 10/09/20
Au fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Dacă faceți clic pe butonul Descărcați acum (vizitați Site-ul) de mai sus, se va deschide o conexiune la un site terț. Download.com nu poate asigura complet securitatea software-ului găzduit pe site-uri terțe.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 30 Iul 2009
Dacă sunteți designer grafic sau lucrați mult cu imagini, File Juicer poate fi un utilitar extrem de util (dacă este îngust în scop). Ca o bucatarie storcator extrage sucul din fructe și legume, această aplicație “sucuri”o mare varietate de formate de imagine și chiar audio și video de aproape orice tip de fișier, de la browser-ul cache-uri pentru Microsoft Office docs–deci, de exemplu, puteți plasa un PowerPoint pe Fișier Storcator, iar aplicația va extrage imagini, text, și chiar Flash și fișiere ZIP de la prezentare.
Fișier Storcator excelează la scopul său de bază, cu un foarte simplu, drag-and-drop interfață, dar are, de asemenea, alte câteva utilizări secundare, inclusiv unerasing fotografii de la aparat de fotografiat digital carduri flash, extragerea “puțin corupt”JPEG de vârstă fișiere Flash, și reconstituirea Word docs afară de Pdf-uri-care se realizează cu diferite grade de succes și complexitate, în funcție de situația dumneavoastră. File Juicer are un dezvoltator receptiv, o mulțime de “sugestii”ale utilizatorilor și un ajutor online destul de substanțial.

Install File Juicer for Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite