FileZilla pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați FileZilla pentru Mac pentru a efectua mai multe transferuri de fișiere simultane către și de pe site-ul FTP, server sau gazdă într-un trice. FileZilla a avut 4 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre FileZilla
Efectuați mai multe transferuri de fișiere simultane către și de la site-ul FTP, server sau gazdă într-un trice
Ultima actualizare la 21/10/20
Au fost 4 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Windows
Software-ul Beta sau pre-lansare nu este destinat utilizatorilor neexperimentați, deoarece software-ul poate conține erori sau vă poate deteriora sistemul. Recomandăm insistent ca utilizatorii să fie precauți și să salveze toate datele critice înainte de a instala și/sau utiliza acest software.Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 23, 2014
FileZilla Client pentru Mac este un program open-source care vă permite să efectuați transferuri FTP. Este o aplicație cu oase goale, ușor de utilizat și care ar trebui să se potrivească nevoilor oricui dorește să efectueze transferuri FTP de bază.
ProsVery ușor de utilizat: multe programe FTP arată și se simt complicate, iar un utilizator neexperimentat se poate simți ușor copleșit. Clientul FileZilla este foarte bine pus la punct și ușor de înțeles. Atâta timp cât aveți informațiile necesare pentru a vă conecta la un server FTP, nu ar trebui să aveți probleme cu utilizarea programului, chiar dacă nu ați folosit niciodată un program FTP înainte.
Butonul de reconectare: există un buton foarte util în partea de sus a clientului care vă permite să vă reconectați la ultimul server la care v-ați conectat cu programul. Dacă nu folosiți FTP foarte des și nu vă este ușor să vă amintiți toate detaliile conexiunii, aceasta este o modalitate excelentă de a accelera și eficientiza procesul.
Resurse complete de ajutor: dacă faceți clic pe”?”marcați în bara de meniu și selectați “obținerea de ajutor”, sunteți redirecționat către FileZilla online help and wiki, care este o resursă foarte cuprinzătoare și utilă pentru a învăța cum să profitați la maximum de program.
Afișaj ConsCramped: când programul se deschide pentru prima dată, zonele de afișare arată foarte înghesuite. Deși puteți extinde modul în care sunt afișate numele fișierelor, la prima lansare totul este atât de înghesuit încât este dificil să citiți numele folderului dvs., ceea ce face și mai dificilă navigarea prin ele.
Linia de funddacă nu ați folosit niciodată FTP înainte și trebuie să trimiteți sau să primiți un fișier, FileZilla Client pentru Mac este o opțiune excelentă. Este ușor de utilizat, chiar și atunci când este prima dată. Dincolo de asta, dacă sunteți confuz în vreun fel, excelentul ajutor online ar trebui să poată răspunde la orice întrebări pe care le-ați putea avea.

Install FileZilla for Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite