Foxit Reader-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Foxit Reader pentru Windows pentru a merge vizualizarea fără hârtie, adnotarea, completarea formularului, semnarea, partajarea și personalizarea PDF-urilor de generație următoare. Foxit Reader a avut 4 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Foxit Reader
Accesați vizualizarea fără hârtie, adnotarea, completarea formularelor, semnarea, partajarea și personalizarea PDF-urilor de generație următoare, cu implementare în masă
Ultima actualizare la 28.09.20
Au fost 4 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Android și iOS
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 27 Martie 2015
Foxit Reader creează, convertește și editează PDF-uri (inclusiv documente sigure), acceptă plug-in-uri și facilitează colaborarea și partajarea documentelor prin e-mail și social media.
Layout Pros: layout-ul Foxit Reader preia indicii de design de la birou, cum ar fi bara de instrumente principală în stil panglică, deși software-ul are propriile sale atingeri, cum ar fi Bara de instrumente de acces rapid. Aproape totul poate fi personalizat.
Protect: caracteristicile de securitate ale Foxit Reader includ opțiunile DocuSign din fila Protect.
Citește cu voce tare: funcția de citire a filei vizualizare poate citi documente cu voce tare prin căști sau prin difuzoarele PC-ului. Glisoarele ajustează rata și volumul vorbirii.
Suport: sute de milioane de utilizatori au ajutat dezvoltatorii Foxit's lucra bug-uri din Reader și adăuga caracteristici și extra care funcționează cel mai bine. Ajutorul este disponibil din abundență, inclusiv manuale, rapoarte de eroare și ajutor pentru linia de comandă.
Contra complicat: în ciuda unei interfețe bine concepute, Foxit Reader poate părea ocupat și complicat. Puteți personaliza lucrurile pentru a se potrivi nevoilor dvs., dar asta este o altă complicație. Deoarece costul nu este o problemă, utilitățile PDF cu o singură funcție oferă uneori soluții mai rapide.
Linia de fund Foxit Reader nu este singura soluție excelentă freeware PDF acolo, dar este cu siguranță una dintre primele câteva. Upgrade-urile orientate spre afaceri sunt disponibile pentru un preț, dar freeware-ul are mai mult decât suficient pentru majoritatea utilizatorilor.

instalează Foxit Reader-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite