Google Chrome beta-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Google Chrome beta Pentru Windows pentru a previzualiza funcțiile viitoare în dezvoltare și pentru a contribui la împingerea limitelor tehnologiei de navigare pe Web. Google Chrome beta a avut 24 de actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Google Chrome beta
Previzualizați funcțiile viitoare în dezvoltare și contribuiți la împingerea limitelor tehnologiei de navigare pe Web
Ultima actualizare pe 11/05/20
Au existat actualizări 24 în ultimele luni 6
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Android și Mac
Aceasta este o versiune beta a Google Chrome și poate include funcții care introduc instabilitate în browser. Utilizați cu prudență.
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 10 Octombrie 2013
Google Chrome este browserul emblematic ușor care provine dintr-un proiect Google open-source numit Chromium. Acum este unul dintre browserele mai utilizate pe scară largă, cu un ecosistem vast de extensii și suplimente, un motor JavaScript robust și un ciclu de dezvoltare cu eliberare rapidă care îl menține competitiv.
Pro
Modul Incognito: Incognito este răspunsul Chrome la funcția de navigare privată a Mozilla. Incognito deschide o fereastră nouă care dezactivează cookie-urile de înregistrare și urmărire a istoricului și reduce cantitatea de pesmet trasabil. Contrar credinței populare, acest lucru nu înseamnă că sunteți liber să acționați neetic, deoarece ISP-ul dvs. vă urmărește în continuare activitatea. Versiunea Chrome 36 îmbunătățește designul modului Incognito, care oferă notificări pop-up mai curate și alerte atunci când browserul întâmpină un accident.
Instrumente Dev: sub capotă, Chrome are câteva caracteristici minunate care îl fac prietenos pentru dezvoltatori: accelerare hardware pentru redarea efectelor CSS 3D; NaCl (Client nativ) al Google, care permite executarea sigură a codurilor C și C++ în browser;și un motor JavaScript intern care îmbunătățește timpul de încărcare cu fiecare lansare. Instrumentul Inspect Element stabilește intuitiv un model de obiect document al unui site web pentru cei care doresc să înțeleagă modul în care obiectele unui site interacționează în HTML și CSS.
Contra Internet Explorer: dacă rulați un computer mai vechi, poate fi necesar să utilizați browserul nesigur al Internet Explorer pentru a obține Chrome. Încercați să nu stați în aceste ape prea mult timp.
Linia de fund Google a stabilit în mod regulat standardul pentru viteză, stabilitate și securitate, așa că nu este surprinzător faptul că cota de piață a Chrome continuă să crească, mai ales atunci când este combinată cu vărul său mobil pe Android. Google & apos;s browser-ul de Internet este pentru utilizator casual și Dezvoltator deopotrivă.
Notă: recenzie actualizat 7/18/2014.

instalează Google Chrome beta-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite