Google Chrome Beta Portable-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Google Chrome Beta Portable Pentru Windows pentru a încerca funcțiile viitoare și pentru a contribui la dezvoltarea experiențelor unice de navigare pe web. Google Chrome Beta Portable a avut 16 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Google Chrome Beta Portable
Încercați funcțiile viitoare și contribuiți la dezvoltarea experiențelor unice de navigare pe Web
Ultima actualizare pe 11/05/20
Au fost 16 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 1 steag pe VirusTotal badge_icon
Aceasta este o versiune beta a Google Chrome și poate include funcții care introduc instabilitate în browser. Utilizați cu prudență. Google a solicitat să nu găzduim o legătură directă cu acest software. Pentru a descărca Google Chrome Beta Portable vă rugăm să vizitați PortableApps.
Descrierea dezvoltatorului
Prin PortableApps
Google Chrome este un browser care combină un design minimal cu o tehnologie sofisticată pentru a face Web-ul mai rapid, mai sigur și mai ușor. Utilizați o casetă pentru tot-tastați bara de adrese și obțineți sugestii atât pentru căutare, cât și pentru paginile Web. Miniaturile site-urilor dvs. de top vă permit să accesați instantaneu paginile preferate cu viteza fulgerului din orice filă nouă. Comenzile rapide pentru Desktop vă permit să lansați aplicațiile Web preferate direct de pe desktop.
Google Chrome beta se află în categoria browserelor Web din secțiunea Browsere.

instalează Google Chrome Beta Portable-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite