Google Chrome dev pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Google Chrome dev pentru Mac pentru a deschide oportunități îmbunătățite pentru o experiență de navigare productivă, rapidă, sincronizată și personalizată. Google Chrome dev a avut actualizări 30 în ultimele luni 6.

Detalii cheie ale Google Chrome dev
Deschideți oportunități îmbunătățite pentru o experiență de navigare productivă, rapidă, sincronizată și personalizată
Ultima actualizare pe 11/06/20
Au existat actualizări 30 în ultimele luni 6
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Android și Windows
Vă rugăm să rețineți: Google Chrome pentru Mac OS X Developer Release este o versiune de lansare foarte timpurie și nu are încă o parte din funcționalitatea pe care o versiune completă de lansare generală ar avea-o. Multe dintre caracteristicile încă în curs de dezvoltare afectează comportamentul de confidențialitate al Google Chrome pentru Mac OS X.
Descrierea dezvoltatorului
De Google
Google Chrome este un browser care combină un design minimal cu o tehnologie sofisticată pentru a face Web-ul mai rapid, mai sigur și mai ușor. Utilizați o casetă pentru tot-tastați bara de adrese și obțineți sugestii atât pentru căutare, cât și pentru paginile Web. Miniaturile site-urilor dvs. de top vă permit să accesați instantaneu paginile preferate cu viteza fulgerului din orice filă nouă. Comenzile rapide pentru Desktop vă permit să lansați aplicațiile Web preferate direct de pe desktop. Construirea dezvoltatorului testează noi caracteristici înainte de a fi împinse la construirea beta și, prin urmare, ar trebui să fie utilizată numai de cei care sunt dispuși să riște pierderea datelor de navigare.

instalează Google Chrome dev pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite