Google Chrome Portable (64-bit) – Descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Google Chrome Portable (64-bit) Pentru Windows pentru a încărca pagini Web, a rula diverse aplicații Web, a căuta, a naviga și a personaliza într-o clipă. Google Chrome Portable (64-bit) a avut 14 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Google Chrome Portable (64-bit)
Încărcați pagini Web, rulați diverse aplicații Web, căutați, navigați și personalizați într-o clipă
Ultima actualizare pe 11/05/20
Au fost 14 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 1 steag pe VirusTotal badge_icon
Dacă faceți clic pe butonul Descărcați acum (vizitați Site-ul) de mai sus, se va deschide o conexiune la un site terț. Download.com nu poate asigura complet securitatea software-ului găzduit pe site-uri terțe.
Descrierea dezvoltatorului
Prin PortableApps
Google Chrome Portable este un browser care combină un design minimal cu o tehnologie sofisticată pentru a face Web-ul mai rapid, mai sigur și mai ușor. Utilizați o casetă pentru tot-tastați bara de adrese și obțineți sugestii atât pentru căutare, cât și pentru paginile Web. Miniaturile site-urilor dvs. de top vă permit să accesați instantaneu paginile preferate cu viteza fulgerului din orice filă nouă. Comenzile rapide pentru Desktop vă permit să lansați aplicațiile Web preferate direct de pe desktop.

instalează Google Chrome Portable (64-bit) – Descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite