GraphicConverter pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați GraphicConverter pentru Mac pentru a vizualiza, edita, converti cele mai multe formate de imagine. GraphicConverter a avut 1 actualizări în trecut 6 luni.

Detalii cheie ale GraphicConverter
Vizualizați, editați, convertiți majoritatea formatelor de imagine
Ultima actualizare pe 06/02/20
Au fost 1 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 26 Februarie 2016
GraphicConverter pentru Mac vă permite să creați, să editați, și de a converti tot felul de imagini, și este compatibil cu sute de formate de fișiere. Indiferent de formatul din care provine fișierul ales sau în ce doriți să îl convertiți, probabil veți găsi opțiunile pe care le căutați în acest program.
Pro formate compatibile: această aplicație poate accepta fișiere în 200 de formate diferite, ceea ce vă oferă o mulțime de flexibilitate și vă asigură că veți putea lucra cu oricine aveți la îndemână. Când vine vorba de opțiuni de conversie, puteți alege dintr-unul dintre cele 80 de formate de ieșire, de asemenea, astfel încât indiferent de ceea ce doriți să faceți cu fișierele convertite, puteți fi siguri că vor fi în formatul cel mai convenabil.
Capabilități variate: pe lângă conversii, această aplicație vă va permite, de asemenea, să creați un nou fișier imagine sau puteți deschide și edita unul existent. Opțiunile de editare includ decuparea, rotirea și capacitatea de a regla luminozitatea, saturația, claritatea și multe altele. Conversiile în loturi sunt, de asemenea, acceptate și puteți vizualiza previzualizări ale fișierelor dvs. înainte de a finaliza procesul de conversie.
Contra prea-interfață de bază: acest program de fapt pachete de o mulțime de caracteristici puternice sub capota, dar interfața poate fi înșelător de bază uneori, descurajându-vă de la căutarea pentru opțiunile mai avansate. Acest lucru poate fi un bonus pentru utilizatorii neexperimentați inițial, dar în cele din urmă va duce la provocări sau eșecul de a profita de tot programul are de oferit.
Linia de fund GraphicConverter pentru Mac oferă un set frumos de opțiuni pentru lucrul cu multe tipuri și formate diferite de fișiere. În timp ce ușurința de utilizare a interfeței poate fi înșelătoare, funcțiile de alimentare sunt acolo dacă știți unde să căutați. Puteți încerca acest program gratuit, cu unele limitări privind funcționalitatea, iar prețul complet de achiziție este de 39,95 USD.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a GraphicConverter Pentru Mac 9.3.

instalare GraphicConverter Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite