Guitar Shed for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Guitar Shed pentru Mac pentru a învăța să vă reglați chitara și să organizați tablaturi.

Descrierea dezvoltatorului
Prin Software-Ul Astoundit
Un set complet integrat de instrumente pentru chitarist (și alți muzicieni). Instrumentele includ un tuner 2 (cromatic și tonal), organizator tablature, biblioteca coardă, metronom, gig manager, manager de web, jam machine, și song jam. Tunere:
Alegeți între 2 module de reglare separate. Fie tunerul cromatic sensibil la microfon, fie tunerul de ton (după ureche)
Tuner cromatic ascultă chitara, și vă ajută să obțineți în ton rapid, în mod automat.
Ton tuner redă note de referință pentru a vă ajuta să tune instrumentul. Vocile incluse includ chiar și multe chitare, pian, clavecin, banjo, sitar și multe altele.
Speciale “notă buclă”, “Chord Cycler”, “Strum”, și “alege”pentru a se potrivi stilul tau de tuning.
Acordajele alternative sunt pe deplin acceptate – vă permite cu ușurință să stocați un număr nelimitat de configurații personalizate de reglare.
Cântec Slow-Down:
Încetini rata de redare de orice melodie de pe computer (sau un CD audio), fără a schimba pitch sale – toate în timp real. Acest lucru vă ajută să învățați cu ușurință chiar și cele mai complicate melodii.
Tablatură:
Organizează cu ușurință tablature chitara într – o singură bibliotecă-ceea ce face un instrument esențial pentru orice chitarist care se referă în mod regulat la file de pe computerul lor. Adăugați un număr nelimitat de file pentru acces ușor și rapid.
Funcția de defilare automată cu viteză variabilă facilitează redarea-împreună cu fila dvs.
“Easy Read”caracteristică schimbă textul într-un format mult mai ușor de citit.
Cu un singur clic, puteți obține automat tablature pentru melodia selectată în prezent în iTunes (Macintosh numai caracteristică), sau găsi noi tablature folosind funcția de căutare integrată.
Import tablature aveți pe computer pentru catalogare ușoară. Include suport drag/drop. (Suport pentru text, ascii, și .fișiere crd).
Biblioteca Chord:
Găsiți acorduri populare folosind un fretboard de chitară “virtual”ușor de citit (Disponibil în 2 stiluri).
Sute de acorduri disponibile, cu numerotare fret dinamic.
Ascultați acordurile folosind oricare dintre cele 10 instrumente încorporate.
Modul stângaci inversează toate acordurile, făcându-l instrumentul final pentru stângaci.
Instrumente Instrumente Instrumente:
Multe alte instrumente sunt incluse în acest pachet software. Inclusiv un metronom complet reglabil, jam machine, song jam, low-octave bass tuner, gig manager, Web manager, și mult, mult mai mult.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.9.9.5
Acum un binar Universal
Datele sunt acum stocate într-un format mult mai eficient. Dacă faceți upgrade de la o versiune anterioară, datele dvs. vor fi actualizate automat pentru a utiliza noile caracteristici.
O mulțime de remedieri de interfață mici, îmbunătățiri de performanță, și stabilitatea generală a adăugat.
Funcția “Obțineți fila pentru melodia iTunes selectată”oferă rezultate mult mai precise, care utilizează acum informațiile despre artistul, melodia și albumul melodiei.
Funcția de căutare Tablature utilizează acum WebKit pentru redarea nativă pe Mac OS X.
Song Jam redă acum melodii AAC neprotejate din nou. De asemenea, gama de măturare a egalizatorului Treble/Bass este mult mai mare, permițând reglarea fină a muzicii dvs. și pentru a ajuta la identificarea instrumentelor specifice.
Metronomul este acum multi-threaded pentru a spori precizia de timp. De asemenea, semnăturile de timp 7/8 și 12/8 sunt acum numărate corect.
Gig Manager și Web Manager sunt fixate pentru a permite editarea din nou (această eroare a apărut anterior pe unele modele mai noi iMac și Mac Pro).
Multe alte remedieri mici și optimizări pentru Mac-uri bazate pe Intel.
Tuner cromatic: Notă-În cazul în care tunerul nu răspunde la microfon/sunet-intrare, faceți clic pe butonul Ajutor situat acum pe fereastra tuner cromatic pentru detalii. Majoritatea dispozitivelor audio terțe ar trebui să funcționeze corect.
Actualizarea este gratuită pentru toți utilizatorii înregistrați Guitar Shed 2.
Generalități
Lansare 26 August 2010
Data Adăugării 6 Octombrie 2006
Versiunea 2.9.9.5
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2, Macintosh, Mac OS X 10.4
Cerințe suplimentare QuickTime 7 necesare pentru cântec slow-down, fără a schimba pitch caracteristică Universal binar (pentru tuner cromatic)
Popularitate
Total Descărcări 8,900
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Guitar Shed for Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite