Hostelworld pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Hostelworld pentru Mac pentru a hostelworld sunt încântați să lanseze noul său App Mac, ca parte a Catalina.

Descrierea dezvoltatorului
Prin Web Reservations International
Hostelworld este încântat să lanseze noua sa aplicație Mac ca parte a Catalina. Explorați noua noastră aplicație de pe dispozitivele Mac și faceți planificarea următoarei dvs. aventuri cât mai intuitivă și fără probleme, indiferent dacă vă planificați călătoria pe dispozitivul Mac, iPad sau iOS, experiența este acum universală pe toate platformele.
Recent prezentate în Huffington Posts rotunji de cele mai bune aplicații de călătorie. Cu peste 11,5 milioane de recenzii de la comunitatea noastră de călători pasionați, o selecție imbatabilă și o garanție de rezervare 100%, de ce ați rezerva oriunde altundeva?
Căutați și comparați peste 16.500 de pensiuni, hoteluri și pensiuni în mai mult de 179 de țări din întreaga lume. Alegeți dintre cămine comune și camere private în locații centrale, întâlniți călători cu gânduri similare și descoperiți o lume dincolo de broșura turistică.
De fapt, au fost atât de încrezători în serviciul pe care îl oferim, că, dacă rezervarea dvs. nu poate fi găsită la check-in, bine creditați contul dvs. cu depozitul dvs. complet și o sumă suplimentară de 50 USD pentru rezervările viitoare. Consultați site-ul nostru pentru termeni și Condiții.
APLICAȚIA DE CĂLĂTORIE FINALĂ PENTRU BACKPACKERS
Indiferent dacă planificați un weekend lung în Europa sau faceți backpacking prin Asia de Sud-Est, aplicația noastră de călătorie ușor de utilizat vă oferă cea mai mare alegere de cazare la cele mai bune prețuri. Găsiți pensiuni pentru petreceri în unele dintre cele mai populare destinații, inclusiv Londra, Amsterdam, Barcelona și Bangkok sau alegeți o cameră privată într-una din numeroasele pensiuni de tip boutique și de lux din Europa. Opțiunile noastre flexibile de rezervare și capacitatea de rezervare de ultimă oră vă permit să rămâneți la fel de flexibili ca planurile dvs. de călătorie.
Hostelurile sunt cel mai bun mod de a călători, iar Hostelworld este cel mai bun mod de a le găsi. – Elite Zilnic
Rezervați cazare peste tot în lume într-o clipă. Nu contează dacă sunteți în Thailanda sau Vietnam, Italia sau Spania, aplicația noastră vă va ajuta să găsiți locul perfect pentru a rămâne oriunde în lume, să întâlniți oameni uimitori și să începeți o aventură extraordinară.
Caracteristici
+ Gratuit pentru descărcare și utilizare pentru totdeauna
+ Fără taxe de rezervare sau costuri ascunse neașteptate
+ Peste 36.000 de pensiuni, hoteluri și pensiuni unice din întreaga lume
+ Descoperiți cele mai bune lucruri de văzut și de făcut înainte de a ajunge cu călătoriile mele
+ Faceți cunoștință cu noi prieteni și să se implice cu evenimente regulate și meetups folosind avizier Hostel
+ Utilizați locația dvs. pentru a găsi pensiuni din apropiere. Vizualizați proprietățile pe o hartă sau căutați după oraș și dată
+ Fotografii de proprietate și peste 10 milioane de recenzii ale clienților pentru a vă ajuta să decideți
+ Filtrați după preț și tipul de proprietate; Sortați după evaluarea clienților, numele și prețul.
+ Vizualizați detaliile rezervării, setați mementouri și obțineți indicații către pensiune din cadrul aplicației
+ Suportă Touch ID & Safari acreditările partajate pentru conectare ușoară
PĂSTRAȚI LEGĂTURA
Pentru sfaturi de călătorie și inspirație, consultați blogul nostru. Facebook, Instagram, Pinterest și YouTube dacă doriți să vă conectați cu alți călători, asigurați-vă că vă alăturați comunității noastre obsedate de călătorii pe Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest și YouTube.
Pentru sfaturi de călătorie și inspirație:
+ Hostelworld Blog: http://www.hostelworld.com/blog
+ Facebook: https://www.facebook.com/HostelworldNorthAmerica
+ Stare de nervozitate: https://twitter.com/hostelworld
+ Instagram: https://instagram.com/hostelworld
+ Pinterest: https://www.pinterest.com/hostelworld
+ YouTube: https://www.youtube.com/user/hostelworld
Vă rugăm să luați un moment pentru a ne revizui pe App Store. Feedback – ul dvs. ne ajută să îmbunătățim serviciul nostru pentru milioane de călători din întreaga lume.
Specificații Complete
Ce este nou în versiune
Generalități
Lansare 31 Octombrie 2019
Data Adăugării 31 Octombrie 2019
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Macintosh
Cerințe suplimentare macOS 10.15 sau o versiune ulterioară, Procesor pe 64 de biți
Popularitate
Total Descărcări 9
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalare Hostelworld Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite