iGetter pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați iGetter Pentru Mac la puternic, plin featured download manager și accelerator.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Dec 19, 2012
iGetter este o aplicație de gestionare a descărcărilor pentru MacOS. Nu am putut găsi iGetter pe App Store, dar este disponibil de la mai multe site-uri de descărcare și site-ul editorului. iGetter se instalează cu ușurință. Puteți utiliza iGetter gratuit ca licență de utilizare unică fără expirare sau puteți cumpăra o licență cu suport complet pentru 25 USD.
Am folosit iGetter pentru a descărca fișiere de pe mai multe site-uri, inclusiv unele fluxuri Usenet, și manipulate toate cererile de fișiere cu ușurință. Afișarea grafică a progresului a fost la îndemână și a ajutat la trecerea timpului scurt pentru fișierele mai mari. Descărcarea segmentată a funcționat bine pe fișiere și servere mai mari care acceptă o astfel de caracteristică. Nu am avut deloc probleme cu iGetter în testarea noastră.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a iGetter Pentru Mac 2.9.1.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.9.7
Optimizat pentru Safari 12 și Safari 13+.
Implementat noua extensie Safari App, folosind noul API introdus în Safari 12. Se adaugă”Download (toate) cu iGetter “comenzi de meniu contextuale.
Deoarece Safari 12 + a eliminat suportul pentru pluginurile NPAPI și nu a introdus un nou API de extensie pentru observarea descărcării (adică atunci când se face clic pe un link de descărcare și descărcarea este pornită în browser), în prezent nu există o astfel de funcționalitate în noua extensie.
Mutat la Digital River GmbH ca partenerul nostru de comerț electronic, deoarece filiala lor eSellerate (partenerul nostru anterior) este închisă.
S-a rezolvat o problemă cu Firefox și Chrome recent notariate, care au câștigat descărcări de transfer în iGetter prin iGetterExtension. Pentru acest lucru, refăcut iGetterMessagingHost's metodă de interacțiune cu iGetter, deoarece anterior utilizate AppleEvents metodă este de nepermis în mod implicit în nou notarial Firefox și Chrome.
Semnat digital iGetterMessagingHost.
Implementat nou “com.presenta.mai bine.downloadUrls”notificare prin CFNotificationCenter, pentru primirea a descărca Url-uri, ca o alternativă la AppleEvents.
iGetter WebExtension pentru Firefox arată acum o alertă atunci când iGetter nu a putut fi găsit în locația sa obișnuită (fie mutat, fie șters).
Fixed o problemă care iGetterMessagingHost nu & apos;t identifica Firefox, atunci când transferul de descărcări la iGetter.
Generalități
Lansare 28 Noiembrie 2019
Data Adăugării 27 Noiembrie 2019
Versiunea 2.9.7
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Macintosh
Cerințe Suplimentare
macOS Mojave
macOS High Sierra
macOS Sierra
OS X El Capitan
OS X Yosemite
OS X Mavericks
OS X munte leu
OS X Leu
OS X Snow Leopard
Popularitate
Total Descărcări 352,321
Descărcări Săptămâna Trecută 19
Software De Raportare

instalare iGetter Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite