iMazing pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați iMazing Pentru Mac pentru a vă gestiona cu ușurință iPhone – ul sau iPad-ul. iMazing a avut 1 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale iMazing
Gestionați iPhone-ul sau iPad-ul cu ușurință
Ultima actualizare pe 05/08/20
Au fost 1 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 1 Octombrie 2014
iMazing pentru Mac vă permite să transferați date între dispozitivul iOS și computer pentru a crea copii de rezervă sau pentru a adăuga noi suporturi pe iPhone, iPod sau iPad. Configurarea acestei aplicații și conectarea dispozitivului dvs. este un proces rapid și ușor, astfel încât să nu mai trebuie să vă faceți griji că veți pierde din nou informații importante.
Opțiuni ProsTransfer: odată ce ați învățat acest program să vă recunoască dispozitivul iOS, puteți gestiona copii de rezervă și transferuri de date fie prin conexiune USB, fie prin Wi-Fi. Pentru ca backup-urile Wi-Fi să funcționeze, dispozitivul și computerul trebuie să fie conectate la aceeași rețea. Dar după configurarea inițială, aplicația va detecta automat dispozitivul odată ce sunt îndeplinite celelalte criterii.
Posibilități de rezervă: această aplicație vă permite să creați copii de rezervă manuale sau să creați copii de rezervă automate de fiecare dată când dispozitivul este detectat. De asemenea, puteți alege să aveți copii de rezervă criptate, să restaurați datele dintr-o copie de rezervă sau să clonați un dispozitiv pe altul.
ConsNo ajutor real: nu există nici un fișier de ajutor real asociat cu acest program. Singurul link de ajutor vă duce la o pagină de Întrebări frecvente limitată, cu informații despre subiecte populare și un pic de informații despre instalare.
Bottom LineiMazing pentru Mac este un instrument util pentru gestionarea copiilor de rezervă și a altor tipuri de transferuri de date de pe dispozitivul iOS pe computer și invers. Opțiunea Wi-Fi este un plus frumos, ceea ce face posibilă copierea de rezervă a dispozitivului prin simpla deschidere a aplicației și puteți încerca programul gratuit timp de 15 zile. Prețul complet de achiziție este de 14,99 USD.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a iMazing Pentru Mac 1.0.4.

Install iMazing for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite